Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un medic din Brasov face acuzatii grave. O femeie cu mana strivita dupa un accident de munca nu primeste pensie de boala: Aveti falange! Asta e! (VIDEO)

B1 B1,
Un medic din Brasov face acuzatii grave. O femeie cu mana strivita dupa un accident de munca nu primeste pensie de boala: Aveti falange! Asta e! (VIDEO)

Un medic din Brasov rupe tacerea si acuza alti medici intr-un caz dureros pentru Romania. Doctorul spune ca o femeie operata la mana nu poate primi pensie pe caz de boala, desi pacienta nu isi poate. continuă pe B1

Acuzatii grave la adresa unui politist din Iasi. A dat intentionat cu masina peste un barbat

Acuzatii grave aduse unui politist din Iasi. Omul legii este acuzat ca ar fi batut si ar fi dat intentionat cu masina peste un barbat. Victima are mai multe leziuni si o fractura si a fost.

Spania: Fiul fostului portar Santiago Canizares a murit, la cinci ani, din cauza unei boli grave

Fostul portar al nationalei Spaniei, Santiago Canizares, trece prin clipe grele, dupa ce fiul acestuia, Santi, in varsta de cinci ani, a murit din cauza unei boli grave. Santi era unul dintre cei patru copii pe.

Un sofer din Brasov i-a socat pe politistii rutieri dupa ce le-a prezentat dovada ca este nascut viu

Politistii rutieri din Brasov au oprit, martii, in trafic, un barbat in varsta de 44 de ani, din localitatae Harman, care conducea un autoturism pe care erau montate placute cu numere de inmatriculare.

Un judecator lanseaza ACUZATII GRAVE: Protocoalele nu au aparut din neant. SRI nu s-a gandit singur sa mearga la Parchet

Protocoalele incheiate intre SRI si anumite institutii ale statului nu au aparut din neant, iar Serviciul nu a mers singur la Parchet, in acest sens, este de parere presedintele UNJR, Dana Girbovan.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )