Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un medic din Constanta, condamnat la inchisoare. Ce a putut sa faca

Antena3 Antena3,
Un medic din Constanta, condamnat la inchisoare. Ce a putut sa faca

Un medic psihiatru de la sectia de boli psihice Palazu Mare a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare pentru fals intelectual in forma. continuă pe Antena3

Litoralul a fost lovit de un ciclon. Imagini spectaculoase surprinse pe faleza din Constanta - VIDEO

Miercuri dimineata, litoralul a fost lovit de un ciclon puternic. Imagini spectaculoase au fost surprinse la orele pranzului, pe faleza din Constanta, in zona Cazinoului. Viscolul puternic va continua pana.

Love(le)! Nastase jr. si iubita din Constanta, calatori prin Europa (FOTO)

Mihnea Nastase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Nastase, si iubita sa din Constanta, Corina Corolevschi, fosta atleta de performanta a CS Farul, nu pierd nicio ocazie de a calatori impreuna. Si nici.

Medic din Iasi: E in crestere numarul fetelor care devin mame la varste de jucat cu papusile

Medicii ieseni trag un semnal de alarma privind numarul adolescentelor care nasc la varste din ce in ce mai mici, scrie Agerpres. Maria Stamatin, sefa Clinicii de Neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie Cuza Voda din Iasi, a declarat ca in anul 20017 la unitatea medicala au fost peste 200 de fete care au nascut, desi au sub varsta de 18 ani, unele fiind de 13 - 15 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )