Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un medic din Dambovita a murit din cauza coronavirusului dupa ce a refuzat izolarea

B1 B1,
Un medic din Dambovita a murit din cauza coronavirusului dupa ce a refuzat izolarea

Un medicdin Dambovita, in varsta de 68 de ani,este cel mai recent deces confirmat in randul persoanelor testate pozitiv pentruCovid-19, informeaza Cancan. ro. Medicul a fost testat pozitiv. continuă pe B1

Cum a murit actorul Nick Cordero din cauza coronavirusului: era internat de 95 de zile

Nick Cordero, actor canadian cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminica la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles din cauza coronavirusului. El avea 41 de ani. Sotia sa Amanda Kloots a facut anuntul pe Instagram.

Medic de familie din Dambovita, mort de coronavirus dupa ce a refuzat sa stea in izolare

Medicul de familie diagnosticat cu noul coronavirus in urma cu trei saptamani a murit. Daniela Toma, medic de familie in mai multe comune din Dambovita, era in stare grava la Terapie Intensiva, intr-un spital din Bucuresti. in localitatea Crangurile din judetul Dambovita a fost scandal mare, dupa ce doctorita a refuzat initial sa inchida cabinetul si sa intre in izolare, desi intrase in contact cu o asistenta diagnosticata cu cumplitul virus.

Medic din Ploiesti, luat la rost intr-un magazin. Nu exista bolnavi de COVID-19, spitalele sunt goale, nu ne mai prostiti

Un medic de la Spitalul Municipal Ploiesti a povestit experienta trista prin care a trecut, in plina pandemie de coronavirus, in timp ce se afla la un minimarket.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )