Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un medic de familie refuza pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19 Catalin Petrencic aminteste ca si medicamentele banale au reactii adverse: Prospectele se actualizeaza permanent (VIDEO)

B1 B1,
Un medic de familie refuza pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19 Catalin Petrencic aminteste ca si medicamentele banale au reactii adverse: Prospectele se actualizeaza permanent (VIDEO)

Un medic de familie din Calarasi vrea sa renunte la pacientii care refuza vaccinarea impotriva coronavirusului. Are si un argument legal in acest sens. Doctorul spune ca asiguratii au obligatia sa. continuă pe B1

inca un medic refuza pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19. Este o chestie de respect reciproc a vietii atat a noastra, cat si a vietii lor

Mai multi medici spunca vor refuza pacientii nevaccinati impotriva COVID-19 in cabinetele lor. Medicul de familieCatalin Petrencica fost primul care aluat aceasta decizie.

Un medic de familie renunta la pacientii care nu se vaccineaza: Dreptul lor, fac dovada ca nu au incredere in mine

Un medic de familie a spus ca renunta la pacientii care nu se vaccineaza impotriva COVID, dupa ce s-a confruntat cu refuz din partea unor bolnavi cronici inscrisi pe lista sa. Medicul, care lucreaza intr-un cabinet de la tara, a spus ca a dovedit ca are incredere deplina in acest vaccin.

Diana Sosoaca (AUR), despre medicul de familie care refuza pacientii nevaccinati: Ma voi adresa Colegiului Medicilor

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca a avut un discurs dur la adresa medicului de familie din Calarasi care a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se vaccineze impotriva COVID pentru ca il pun in pericol, atat pe el cat si restul comunitatii.

Medicul care refuza pacientii nevaccinati, pus la zid de AUR. Ce spune senatoarea Diana Sosoaca

Decizia medicului calarasean de a renunta sa mai trateze pacientii care nu vor sa se vaccineze anti-COVID-19 a starnit reactii in toata Romania. Reprezentantii AUR il critica pe Catalin Petrencic si anunta ca vor sesiza autoritatile.

Diana Sosoaca a luat decizia categorica. Ce probleme grave va avea medicul care refuza pacientii nevaccinati

Diana Sosoaca a avut un discurs despre medicul care de familie care a spus ca va refuza sa-i consulte pe pacientii care nu se vaccineaza impotriva coronavirusului. Diana Sosoaca a luat decizia categorica Dupa ce medicul de familie din Calarasi a spus ca nu-i va mai primi la consultatii pe pacientii care refuza sa se .

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi .

Care sunt categoriile de boli cronice care vor fi incluse in etapa a doua de vaccinare impotriva COVID-19. Cum se face programarea

Directiile de Sanatate Publica au inceput sa publice criteriile care vor sta la baza vaccinarii populatiei impotriva COVID-19, in cea de-a doua etapa a campaniei. Astfel, potrivit presei locale, DSP.

Decizie fara precedent a unui medic de familie. A anuntat ca va scoate din lista toate persoanele care refuza vaccinarea

Reactie dura din partea unui medic de familie. Acesta a anuntat pe pagina sa de Facebook ca pacientii care refuza vaccinarea vor fi scosi de pe lista sa.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )