Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un medic de la Neurochirurgie din Iasi a fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare, pentru luare de mita

Hotnews Hotnews,
 Un medic de la Neurochirurgie din Iasi a fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare, pentru luare de mita

Un medic de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi a fost condamnat definitiv, miercuri, la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru luare de mita, dupa ce, in 2016, a pretins si primit bani de la mai multi pacienti, pentru efectuarea unor examene RMN, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Manifestatiile opozitiei din Rusia: Un tanar actor a fost condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare, dupa ce un politist care l-a arestat si-a luxat umarul

Un tanar actor arestat la inceputul lunii august in timpul unei manifestari a opozitiei din Moscova a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare pentru violente impotriva fortelor de ordine, a anuntat Comitetul rus de ancheta, potrivit AFP. Din inregistrari se vede cum tanarul este pus la pamant de politisti si lovit cu bastoanele.

Medic din Iasi condamnat la inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Magistratii Curtii de Apel Iasi au condamnat, miercuri, definitiv un medic de la Spitalul de Neurochirurgie la trei ani de inchisoare cu suspendare, acesta fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mita si abuz i.

Motivul cutremurator pentru care un tanar de 22 ani a fost condamnat la inchisoare pe viata

Un barbat implicat intr-o disputa intre familii incheiata tragic in cadrul comunitatii de romi, un eveniment care a socat Italia in urma cu doi ani, a fost condamnat miercuri la inchisoare pe viata,.

Continua seria amanarilor la instanta suprema dupa decizia CCR pe completurile specializate. A fost amanat si este la un pas de rejudecare si procesul in care Darius Valcov a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare

Decizia Curtii Constitutionale pe tema completurilor specializate de 3 judecatori duce la amanarea unui nou proces la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Este vorba despre dosarul in care Darius Valcov a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani.

Apelul teribil la 112 al unei adolescente de 15 ani din Iasi, similar cu cel al Alexandrei Macesanu: Au, ma doare!. Reactia Politiei

Apelul la 112 al unei fete din Iasi in varsta de 15 ani, similar cu cel al Alexandrei Macesanu, a alertat oamenii legii. Acestia au cautat o copila ce parea a fi sechestrata care, dupa ce a sunat la 112 s.

O fata din Iasi a ajuns la Urgente dupa ce si-a facut un tatuaj intr-o zona neobisnuita

O tanara din Iasi a ajuns la spital cu o infectie puternica. Fata si-a facut un tatuaj pe ploape, iar corneea a fost afectata. Tanara a fost la un pas sa-si piarda vederea. La clinica de.

Deputat PSD condamnat definitiv, tinut in functie de colegii de partid. Opozitia din Comisia Juridica nu a putut face nimic: Dragnea cat a fost presedintele Camerei a refuzat sa ia act de incetarea mandatului

EXCLUSIV ONLINE Deputatul PSD Octavian Goga nu a fost suspendat din functie nici in urma sedintei din Comisia Juridica de marti, fiind aparat de voturile colegilor din PSD. Argumentul adus de avocata.

Deputatul MITRALIERA Radulescu, condamnat DEFINITIV, cere excluderea Anei Birchall din PSD: Aceasta colega vrea sa legitimeze actiunile abuzive ale procurorilor DNA

PSD-istul Catalin Radulescu, zis si deputatul mitraliera, cere excluderea ministrului Justitieie, Anei Birchall, din PSD, diplomat roman apreciat pe plan extern pentru pozitiile sale privind.

DigiSport: Un campion al Romaniei, arestat in Belgia, dupa ce a furat cupru! A fost condamnat la inchisoare

Un campion al Romaniei la box a fost arestat in Belgia. Acesta a fost prins furand cupru alaturi de alti doi romani, anunta RTL. be, care sustine si ca autoritatile nu au vrut sa faca public numele acestuia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )