Libnet.ro
UNICEF

17:15

Medic revoltat de acordul dintre Biserica si MAI: Virusului nu-i pasa nici de icoana, nici de Dumnezeu, nici de nimic!

Antena3 Antena3,
Medic revoltat de acordul dintre Biserica si MAI: Virusului nu-i pasa nici de icoana, nici de Dumnezeu, nici de nimic!

Un medic cardiolog se arata revoltat de acordul dintre Biserica si MAI prin care voluntari vor distribui lumina de Paste. continuă pe Antena3

Chicago Tribune: Cursa pentru un tratament eficient impotriva virusului COVID-19: supozitii, incercari, dar fara un raspuns clar. Vezi cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate

Pe masura ce COVID-19 continua sa secere zilnic mii de vieti de pe glob, la nivel mondial, eforturile in vederea gasirii unui tratament intra in viteza. Pana acum, in urma unor studii riguroase, niciun tratament nu s-a dovedit ca ar face mai mult bine decat rau un aspect deseori ignorat de presedintele Trump si de unii medici care au promovat presupusele beneficii ale anumitor medicamente. Asta face ca, pe masura ce studiile continua, angajatii din sectorul medical aflati in linia intai sa se gandeasca la propriile strategii. Vezi in articol cateva dintre cele mai promitatoare tratamente studiate.

Medic idignat de acordul intre MAI si Patriarhie cu privire la lumina sfanta:Virusului nu-i pasa nici de icoana, nici de Dumnezeu, nici de nimic!

Medicul cardiolog Vasi Radulescu, autorul mai multor carti de educatie medicala pentru publicul larg, este indignat de acordul dintre Ministerul Afacerilor Interne si Patriarhie din cauza potentialului risc de raspandire a COVID-19. Dar oamenii asta cred si nu te pui cu crezul lor. Tot ei zic ca pupatul icoanei nu are cum sa duca la boli, nici impartasania, nici statul unul langa altul in biserica, spune medicul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2711 seconds )