Libnet.ro
UNICEF

14:45

Medic roman din prima linie, decorat de Macron: Ne-am dat seama inca din februarie ca o sa devina lucrurile foarte complicate si am inceput sa facem pregatiri

B1 B1,
Medic roman din prima linie, decorat de Macron: Ne-am dat seama inca din februarie ca o sa devina lucrurile foarte complicate si am inceput sa facem pregatiri

Medicul roman Radu Lupescu, decorat de presedintele Frantei, Emmanuel Macron,pentru contributia adusa la lupta impotriva noului coronavirus, a povestit in direct pentru B1 TV care au fost masurile luate. continuă pe B1

Medic roman din Franta, decorat de Emmanuel Macron pentru lupta impotriva COVID

Medicul roman Radu Lupescu a fost decorat de presedintele Frantei, Emmanuel Macron, pentru contributia adusa la lupta impotriva noului coronavirus. Decretul de decorare cu Ordinul national al Meritului a fost publicat in Jurnalul Oficial al Frantei.

Medic roman din Franta, decorat de Emmanuel Macron pentru lupta impotriva COVID-19

Medicul roman Radu Lupescu, anestezist si presedintele Asociatiei medicilor din clinica Rhena de la Strasbourg, a fost decorat de presedintele Frantei, Emmanuel Macron, cu Ordinul national al Meritului.

Medic roman, decorat de presedintele Frantei

Un medic roman din Strasbourg a fost decorat de presedintele Frantei, pentru contributia adusa in lupta impotriva Sars-CoV-2. Radu Lupescu a primit, pe 31 decembrie, Ordinul National al Meritului, iar decretul de decorare a fost publicat in Jurnalul Oficial al Frantei.

Vaccinul anti-COVID pe intelesul tuturor. Un medic roman, stabilit in Suedia, a explicat tehnica ARN mesager intr-un clip ce a devenit viral (VIDEO)

Laura Ghibu Ventimiglia, un medic roman stabilit in Suedia, a realizat un clip video in care explica modul de functionare al vaccinului anti-COVID si al mesagerului ARN. Imaginile au devenit rapid viral in mediul.

VIDEO Cum functioneaza vaccinul anti COVID-19 si tehnica ARN mesager? Un medic roman stabilit in Suedia explica totul intr-un clip devenit viral

Cum functioneaza de fapt vaccinul impotriva COVID-19? Laura Ghibu Ventimiglia, medic roman stabilit in Suedia, si fiica sa de 12 ani, Astrid Ghibu Ventimiglia care a contribuit cu ilustratiile) au realizat un clip devenit viral, in care explica pe intelesul tuturor, pas cu pas, cum functioneaza vaccinul si tehnica ARN mesager, despre care toata lumea vorbeste la acest inceput de an.

Un roman din cinci este deranjat de vecinii zgomotosi. Topul tarilor cu vecini galagiosi

Potrivit unui studiu realizat de Eurostat, un roman din cinci este deranjat de zgomotul facut de vecini. Romanii stau mai prost cu nervii in comparatie cu ungurii si bulgarii, dar mai bine decat olandezii si germanii, potrivita Mediafax.

Un medic roman, decorat de presedintele Frantei

Medicul de origine romana Radu Octavian Lupescu a fost decorat de presedintele Frantei, Emmanuel Mac.

Povestea materialului viral despre vaccinul impotriva COVID-19, realizat de un medic roman stabilit in Suedia: Totul a plecat de la o discutie pe care am avut-o pe Facebook, intr-un live cu un prieten

Laura Ghibu, medicul roman stabilit in Suedia, care a devenit cunoscuta pe retelele de socializare datorita unui material devenit viral in care pandemia si modul in care functioneaza vaccinul impotriva.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )