Libnet.ro
UNICEF

09:00

Medic roman in Marea Britanie: Nu exista spaga, dar banii dicteaza tratamentul

Antena3 Antena3,
Medic roman in Marea Britanie: Nu exista spaga, dar banii dicteaza tratamentul

Medicul Gabriela Badea, rezident in Marea Britanie, spune ca acolo are stabilitate financiara si lucreaza intr-un sistem medical consolidat, unde nu exista notiunea de sapga sau pile, dar ca tot acolo. continuă pe Antena3

Medic roman in Marea Britanie: Nu exista spaga, dar banii dicteaza tratamentul

Medicul Gabriela Badea, rezident in Marea Britanie, spune ca acolo are stabilitate financiara si lucreaza intr-un sistem medical consolidat, unde nu exista notiunea de spaga sau pile, dar ca tot acolo resursele financiare dicteaza necesitatea unui.

Povestea unui medic roman in Marea Britanie: Acolo nu exista notiunea de spaga, dar banii dicteaza tratamentul

Un medic roman rezident in Marea Britanie spune ca acolo are stabilitate financiara si lucreaza intr-un sistem medical consolidat, unde nu exista notiunea de spaga sau pile. Gabriela Badea arata, in schimb, ca resursele financiare dicteaza necesitatea unui tratament sau a trimiterii la un specialist.

Medic roman in Marea Britanie: Acolo nu exista notiunea de spaga, dar banii dicteaza tratamentul

Un medic roman rezident in Marea Britanie spune ca acolo are stabilitate financiara si lucreaza intr-un sistem medical consolidat, unde nu exista notiunea de spaga sau pile. Gabriela Badea arata, in schimb, ca resursele financiare dicteaza necesitatea unui tratament sau a trimiterii la un specialist.

O pisica din Marea Britanie a batut recordul de 26 vieti

O pisica din Marea Britanie este dovada vie ca felinele au noua vieti. De fapt, aceasta a reusit sa bata recordul de 26 de vieti. Chiar daca nu mai poate sa alerge, are doar un ochi si a ramas fara o parte.

Atacul la Charlie Hebdo, revendicat de Al-Qaida in Peninsula Arabia: Vor fi noi atacuri in SUA, Franta si Marea Britanie din cauza actelor de blasfemie

Al-Qaida in Peninsula Arabica a organizat si a coordonat atacul comis la redactia Charlie Hebdo, afirma un lider al grupului terorist, explicand ca este un act de razbunare dupa ofensarea Profetului Mahomed si amenintand SUA, Franta si Marea Britanie cu noi atacuri din cauza actelor de blasfemie, relateaza Mediafax.

Vor avea loc atacuri in Marea Britanie, America si alte tari

Autorii atacului comis la revista Charlie Hebdo si teroristul de la magazinul din Paris au fost ucisi * Atacatorul de la magazinul din Paris facea parte din SI si s-a sincronizat cu teroristii de la Charlie Hebdo Un cleric din cadrul gruparii Statul Islamic SI) a revendicat vineri faptul ca gruparea terorista este responsabila de atacul comis miercuri la Paris, la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, relateaza Haaretz, citand agentia germana DPA. Am inceput cu Franta operatiunea, pentru care ne asiguram responsabilitatea, a declarat Abu Saad al-Ansari, in timpul predicii de vineri in orasul irakian Mosul, aflat sub controlul SI. Maine azi - n. r. ) vor avea loc atacuri) in Marea) Britanie, America si alte tari, a adaugat predicatorul. Acesta este un mesaj adresat tuturor tarilor care participa la coalitia condusa de catre Statele Unite), care a ucis membri ai gruparii Statul Islamic, a subliniat el, citat de DPA.

Vor avea loc atacuri in Marea Britanie, America si alte tari

Autorii atacului comis la revista Charlie Hebdo si teroristul de la magazinul din Paris au fost ucisi * Atacatorul de la magazinul din Paris facea parte din gruparea Statul Islamic SI) si s-ar fi sincronizat cu teroristii de la Charlie Hebdo, potrivit presei Un membru al gruparii Statul Islamic SI) a revendicat vineri faptul ca gruparea terorista este responsabila de atacul comis miercuri la Paris, la sediul publicatiei satirice Charlie Hebdo, relateaza Haaretz, citand agentia germana DPA. Am inceput cu Franta operatiunea, pentru care ne asiguram responsabilitatea, a declarat Abu Saad al-Ansari, in timpul predicii de vineri in orasul irakian Mosul, aflat sub controlul SI. Maine azi - n. r. ) vor avea loc atacuri) in Marea) Britanie, America si alte tari, a adaugat predicatorul. Acesta este un mesaj adresat tuturor tarilor care participa la coalitia condusa de catre Statele Unite), care a ucis membri ai gruparii Statul Islamic, a subliniat el, citat de DPA.

Marea Britanie, amenintata de o furtuna violenta: Traficul feroviar din Scotia este paralizat

O furtuna violenta a lovit, vineri, Marea Britanie, cea mai afectata fiind Scotia, unde traficul feroviar a fost paralizat, relateaza AFP. in conditiile in care rafalele de vant atingeau 180 de kilometri pe.

Furtuna violenta in Marea Britanie. Traficul feroviar, paralizat in Scotia

Marea Britanie a fost lovita, vineri, de o furtuna violenta cu rafalele de vant care ating 180 de kilometri pe ora, iar traficul feroviar este paralizat in Scotia. Peste 70. 000 de gospodarii au ramas fara curent electric, iar multe drumuri erau blocate. Toate scolile de pe insulele din vestul regiunii si de pe Insulele Orkney erau inchise .

Furtuna violenta in Marea Britanie. Mii de gospodarii fara curent electric si zeci de drumuri inchise

Marea Britanie este afectata vineri de o furtuna violenta, resimtita indeosebi in Scotia, unde a fost inregistrata o viteza a vantului de 180 de kilometri pe ora si traficul feroviar a fost paralizat. Circa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )