Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic de la Spitalul de Arsuri din Capitala: Spitalul la care lucrez nu mi-a platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie

Antena3 Antena3,
Medic de la Spitalul de Arsuri din Capitala: Spitalul la care lucrez nu mi-a platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie

Un medic de la Spitalul de Arsuri din Capitala, Camelia Roiu, a anuntat ca spitalul la care lucreaza nu i-a platit contributiile la sanatate si pensii din luna iulie. Ce faci cand descoperi, intimpl. continuă pe Antena3

Medicul care a dat in vileag conditiile de la Spitalul de Arsuri din Capitala acuza din nou

Medicul Camelia Roiu, de la Spitalul de Arsuri din Capitala, a reclamat, pe Facebook, faptul ca unit.

Doua spitale din Capitala, in carantina din cauza cazurilor multe de gripa

Doua spitale din Capitala, respectiv Spitalul Clinic Victor Babes si Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, au intrat in carantina din cauza numarului mare de cazuri de gripa,.

Spitalul Sanconfind din Campina a avut peste 45.000 de pacienti anul trecut

Peste 45. 000 de pacienti au folosit serviciile medicale oferite in 2017 de spitalul Sanconfind din Campina. Avand la baza o investitie de aproximativ 22 milioane de euro, Sanconfind este cel mai mare spital privat din Prahova. Pacientii vin din 3 zone.

Cadavrul unei femei a fost gasit in lacul IOR din Capitala

Cadavrul unei femei a fost gasit duminica in lacul din Parcul IOR din Capitala, anunta ISU Bucuresti.

Decizie in cazul tanarului din Constanta care si-a batut si inchis bunicul in portbagajul masinii

Noi informatii socante despre tanarul de 28 de ani din Constanta, care si-a batut, incatusat si bagat bunicul in portbagaj. Acesta este gardian la Penitenciarul Poarta Alba. Agresorul, care a dat dovada de.

Incident in apropiere de liceul Gheorghe Sincai din Capitala. O femeie cu probleme psihice a atacat un elev

O femeie, care se confrunta cu grave probleme psihice, a atacat un copil pe strada si l-a obligat sa bea alcool. Politistii locali au prins-o in flagrant. Incidentul s-a petrecut miercuri, pe la ora 12, a.

Cadavrul unei femei, descoperit in lacul din Parcul IOR din Capitala

Cadavrul unei femei a fost gasit duminica, in lacul din Parcul IOR din Capitala, anunta ISU Bucuresti - Ilfov, potrivit news. ro. Varsta femeii este intre 60 si 70 de ani.

Care este primul oras din lume care va spune adio bancnotelor si monedelor

Primul oras care vrea sa renunte la bancnote si monede este Stockholm, capitala Suediei, care a fost si prima tara europeana ce a folosit bancnotele de hartie. in prezent, doar 15% dintre suedezi mai.

Marturia unui pasager din avionul care a avut probleme la decolare aseara pe Otopeni

Un avion Boeing 737-800 apartinand companiei low-cost Ryanair, care trebuie sa efectueze o cursa la Dublin, de pe Aeroportul Otopeni, a cerut sa revina de urgenta la sol, dupa ce, in timpul procedurii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )