Libnet.ro
UNICEF

06:30

Medicament impotriva COVID-19, testat in Romania. Cand se va pune pe piata

Playtech Playtech,
Medicament impotriva COVID-19, testat in Romania. Cand se va pune pe piata

Un medicament pentru a trata boala survenita in urma infectarii cu COVID-19, ar putea fi disponibil in farmacii in cateva luni, iar tara noastra va lua parte la testarea acestei metode de tratament, este anuntul facut de Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la OMS. Medicament impotriva coronavirus, testat la noi Medicamentul . continuă pe Playtech

Un nou medicament impotriva Covid-19, testat si in Romania. Cand ar putea fi disponibil tratamentul

Un medicament impotriva bolii rezultate in urma infectarii cu noul coronavirus ar putea fi disponibil in cateva luni, iar Romania va participa la testarea acestei metode de tratament, a anuntat intr-un interviu pentru ziare. com profesorul Alexandru Rafifa, presedintele Societatii Romane de Microbiologie.

Primul ventilator mecanic produs in Romania. Cand va fi testat. Va fi produs de Dacia daca primeste aprobarea

Ingineri, medici, manageri, studenti, toti voluntari au reusit sa puna la punct prototipul unui ventilator mecanic, atat de necesar in tratarea pacientilor bolnavi de Covid. Daca toate testele merg bine, aparatul va putea fi produs in serie de producatorii auto. Medicii anestezisti au ultimul cuvant Extrem de necesare pacientilor aflati in stare grava, ventilatoarele mecanice .

Se intoarce iarna! Un val de aer polar loveste Romania. Cand vine urgia

Daca in acest week-end, vremea e prietenoasa, specialistii anunta ca de maine vremea schimba iar macazul. O sa fie frig, frig, frig! Nori, ploaie, lapovita, frig Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca un val de aer polar va lovi toata tara. Dupa ce, duminica, 29 martie, vremea va fi fost extrem de calda pentru aceasta .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )