Libnet.ro
UNICEF

23:30

Un medicament inventat de inteligenta artificiala va fi testat pentru prima data pe oameni

Hotnews Hotnews,
 Un medicament inventat de inteligenta artificiala va fi testat pentru prima data pe oameni

O substanta activa medicamentoasa inventata de inteligenta artificiala AI) va fi testata pentru prima data pe oameni. Algoritmul AI, care a ajutat la realizarea medicamentului 8213; utilizat pentru a trata pacientii cu tulburari obsesiv-compulsive 8213; a fost dezvoltat de startup-ul britanic Exscientia, in colaborare cu firma farmaceutica nipona Sumitomo Dainippon Pharma. continuă pe Hotnews

Secretul Simonei Halep pentru evolutia din Australia: Pentru prima data in cariera am facut asta

Calificata in semifinalele de la Australian Open dupa un meci de 53 de minute contra lui Anett Kontaveit, a 28-a favorita, Simona Halep a dezvaluit secretul evolutiilor sale bune si foarte bune de la Melbourne.

Premiera in medicina: medicamentul creat de inteligenta artificiala va fi testat pe oameni

Inteligenta artificiala a fost folosita pentru crearea unui nou medicament, iar acum acesta urmeaza sa fie testat pe oameni. intr-o premiera din medicina, un nou medicament creat cu ajutorul.

O aplicatie romaneasca ce analizeaza radiografiile pulmonare folosind inteligenta artificiala, introdusa in Spitalul de Urgenta din Timisoara

Startup-ul MedTech XVision introduce o platforma medicala care analizeaza radiografiile pulmonare folosind inteligenta artificiala, in premiera in Romania, in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Pius Brinzeu din Timisoara.

EXCLUSIV Dezvaluiri soc despre Marius Elisei! Nu este prima data cand o insala pe Oana Roman. Ce i-a putut face cand era baut

Subiectul momentului intr-ale mondenului il are ca personaje principale pe Oana Roman, sotul ei, Marius Elisei, si transsexualul Delia Rexha. Scandalul ajunge acum pe culmi, caci noile informatii arata ca nucleul trio-ului a mai inselat si a mai actionat fiind in stare de ebrietate. Dezvaluiri despre Marius Elisei. Nu este prima data cand o insala .

Augustin Zegrean, despre eliminarea pensiilor de serviciu ale magistratilor: Un demers politicianist. Nu este prima data cand politicienii nu tin cont de decizii ale Curtii Constitutionale

Legea care elimina pensiile speciale pentru magistrati este un demers politicianist, in prag de alegeri, si nu este prima data cand politicienii nu tin cont de decizii ale Curtii Constitutionale, a declarat pentru HotNews. ro fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean. El aminteste ca CCR a spus in mai multe randuri ca o solutie legislativa declarata neconstitutionala nu mai poate fi adusa in alta lege.

Momentul in care un grup de europarlamentari anti-europeni britanici a parasit, pentru ultima data, cladirea Parlamentului European (VIDEO)

Un grup de europarlamentari anti-europeni britanici a parasit, pentru ultima data, cladirea Parlamentului European. Marea Britanie va fi o tara libera, independentasi care se autoguverneaza, a.

Un grup de europarlamentari anti-europeni britanici a parasit, pentru ultima data, cladirea Parlamentului European pe muzica de cimpoi (VIDEO)

Un grup de europarlamentari anti-europeni britanici a parasit, pentru ultima data, cladirea Parlamentului European. Marea Britanie va fi o tara libera, independentasi care se autoguverneaza, a.

VIDEO Broaste de sticla extrem de rare au fost vazute pentru prima oara in 18 ani si duse la un centru special

Trei broaste de sticla, specie extrem de rara care traieste in Bolivia si alte parti din America Centrala si de Sud, au fost vazute pentru prima oara in 18 ani. Denumirea vine de la faptul ca broastele sunt cu-adevarat transparente, cantaresc doar 70-80 de g si au 19-24 de mm.

DOCUMENT Fonduri europene 2021-2027: 4 noi linii pentru startup-uri, la orase si sate. Se vor crea institute de inteligenta artificiala si de nanotehnologii

Antreprenorii romani vor avea la dispozitie 3 miliarde de euro, pentru a fi accesati in mod direct din fondurile de coeziune in viitoarea perioada de programare 2021-2027, printre altele urmand sa fie create si 4 linii de finantare a startup-urilor, in mediul rural si urban, conform unui document de negociere, intrat in posesia StartupCafe. ro.

BOMBA ANULUI! Ce LEAC SOCANT a inventat Olivia Steer LEACUL pentru tratarea CORONAVIRUSULUI

Virusul coronavirus face ravagii in toata lumea! Un fake news circula pe internet cum caOlivia Steer a gasit un leac contra acestui virus ucigas.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )