Libnet.ro
UNICEF

10:30

Medicamente scoase de pe piata, in farmaciile din toata tara. Ce recomanda Agentia Medicamentului

Playtech Playtech,
Medicamente scoase de pe piata, in farmaciile din toata tara. Ce recomanda Agentia Medicamentului

Medicamentele care contin ranitidina vor fi scoase de pe piata, in farmaciile din toata tara, in urma unei recomandari a ANMDMR. Decizia este luata la nivel European. Ce recomanda Agentia Medicamentului? Medicamente scoase de pe piata, in farmaciile din toata tara Directoratul European pentru Calitatea Medicamentului EDQM) a suspendat Certificatele de conformitate cu Farmacopeea Europeana . continuă pe Playtech

Prognoza ANM pentru luni, 20 ianuarie. Vremea sufera modificari, in toata tara

Vremea va suferi modificari, din aceasta luni, pe 20 ianuarie. inca de la inceputul saptamanii, locuitorii tarii vor resimti schimbari de temperatura, cat se poate de semnificative. Vor putea fi observate si fenonomene meteo ceva mai extreme, odata cu lasarea serii, precum rafale de vant sau ceata. Acestea vor fi, insa, scurte ca durata si .

Premierul Republicii Moldova: Daca doresc, omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti Ion Chicu se referea la militarii rusi fara insemne, ce au invadat estul Ucrainei

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, facand referire la militarii rusi fara insemne, care au contribuit de.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md.

Medicamentele care contin ranitidina, retrase din toate farmaciile din Romania

Medicamentele care contin ranitidina urmeaza sa fie retrase din toate farmaciile din Romania, in urma unei recomandari a Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, anunta institutia. Potrivit ANMDM, decizia a fost luata la nivel european.

Peste 700 de cazuri de gripa, in toata tara. Doi oameni au murit. La Buzau, este alerta

Sezonul gripal incepe in forta in marile orase. Aproape 700 de oameni din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, precum si din alte centre urbane au contractat virusul, iar doi au murit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )