Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicamentul care poate inlocui vaccinul. Un medic celebru rupe tacerea cu informatii noi

Playtech Playtech,
Medicamentul care poate inlocui vaccinul. Un medic celebru rupe tacerea cu informatii noi

Vaccinarea anti-Covid-19 este subiectul cel mai dezbatut in aceasta perioada, dat fiind faptul ca Romania va avea sufciente doze cu care sa poata fi vaccina o mare parte din populatie. Cu toate acestea, multi romani sunt inca sceptici cu privire la efectele secundare pe care le pot avea serurile mult asteptate. Un medic roman din . continuă pe Playtech

Un medic celebru din Romania refuza vaccinarea: Exista semne de intrebare. Lumea trebuie sa stie

Parerile pro si contra vaccinului fac ca populatia sa fie impartita in doua tabere. O buna parte din oameni refuza vaccinarea, fiind si cazul unui medic celebru din Romania. Semnele de intrebare pe care acesta si le pune il tin la distanta de aceasta imunizare. Motivul pentru care un medic celebru refuza vaccinarea Medicul Vasile .

Medic celebru, avertisment alarmant despre vaccinare: Oamenii nu mai pot fi mintiti

Medicul Dorel Sandesc, seful Comisiei ATI de la Ministerul Sanatatii, a explicat in cursul zilei de duminica despre importanta si riscurile vaccinarii, cat si despre boala si efectele pe care noul coronavirus le produce. Potrivit medicului, riscurile bolii sunt extrem de grave, dar chiar si asa, vaccinarea trebuie sa fie bine analizata, oamenii fiind indrumati .

Cetatenii care au facut vaccinul anti-COVID NU mai intra in carantina in Romania. Practic, introducem pasaportul de vaccinare

O decizie incredibila a fost luata de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, care a decis ca persoanele care au facut vaccinul anti-COVID prima doza si rapel) sa nu mai intre in carantina atunci cand patrund pe teritoriul national.

Joe Biden, de la copilul balbait la adultul care poate vorbi 15 minute continuu despre partea inferioara a firului de iarba (VIDEO)

Joe Biden este cea mai in varsta persoana care a candidat pentru functia de presedinte al Statelor Unite. Pentru unii, insa, mai impresionant decat acest lucru e faptul ca Biden a reusit sa urce in.

Schimbarea de la Netflix pe care (poate) o asteptai: ce-ti pregateste platforma

Netflix cauta sa ramana platforma preferata a multora, in contextul in care piata a inceput sa se aglomereze in ultima perioada. Netflix a avut de castigat de pe urma pandemiei si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )