Libnet.ro
UNICEF

23:00

Medicamentul care ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar

Antena3 Antena3,
Medicamentul care ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar

Un medicament pe baza de progesteron, ieftin si fara efecte adverse, ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar, potrivit unui studiu publicat in revista Nature si realizat de cercetatorii de la . continuă pe Antena3

Un nou medicament ar putea trata jumatate din cazurile de CANCER la SAN. Ce substanta are la baza

Un medicament pe baza de progesteron, ieftin si fara efecte adverse, ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar, potrivit unui studiu publicat in revista Nature si realizat de cercetatorii de la Universitatea din Adelaide, Australia, si de la Universitatea Cambridge, din Marea Britanie.

Un nou medicament pe baza de progesteron ar putea trata jumatate din cazurile de cancer mamar

Potrivit unui studiu realizat de cercetatori de la Universitatea din Adelaide, Australia, si de la Universitatea Cambridge,Marea Britanie, jumatate din cazurile de cancer mamar ar putea fi tratate cu un medicament pe.

Jocurile Olimpice ajung la granitele Romaniei. Ce oras ar putea gazdui una din editii

Lupta pentru organizarea editiei din 2024 a Jocurilor Olimpice 2024 a devenit una stransa dupa ce un nou oras european si-a anuntat candidatura. Ultima inscrisa pe lista este Budapesta.

Emilian Eva isi insela partenerii de afaceri. SMS-ul care dezvaluie aranjamentele procurorului din Telepatia cu medicul Tesloianu

Procurorul din dosarul Telepatia, Emilian Eva, isi insela in mod constant partenerii de afaceri, sustine DNA in referatul de arestare. in acest sens, procurorii evoca in referat un SMS trimis procurorului de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )