Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicamentul promovat de Trump face mai mult rau decat bine si poate provoca mai multe decese

Playtech Playtech,
Medicamentul promovat de Trump face mai mult rau decat bine si poate provoca mai multe decese

Presedintele Donald Trump a fost reticent cu privire la criza provocata de coronavirus. A spus, initial, ca nu e nimic grav, dar apoi, confruntat cu realitatea dura, nu a mai avut ce sa spuna. continuă pe Playtech

Se schimba tot ce stiau medicii -Intubarea pacientilor COVID-19 face mai mult rau decat bine?

Mai multi medici din America si Italia au descoperit ca starea pacientilor pare sa se deterioreze rapid dupa ce sunt intubati. Dr. Radu Tincu spune ca plasarea unui tub la nivelul traheei modifica tot ceea ce inseamna fiziologia normala a aparatului respirator.

Ghid de criza: Cum ne pastram sanatatea mintala in timpul pandemiei?

Frica este cea care ne face mai mult rau decat orice altceva, decat orice problema medicala sau de orice alta natura. Potrivit specialistilor, cu cat atitudinea si starea noastra psihica este calma si pozitiva, indiferent de natura problemei, cat de mare sau grava ar fi aceasta problema, cu atat avem sanse mai mari sa ne fie mai bine; asta deoarece sistemul nostru imunitar este in stransa legatura negativa cu stresul, respectiv pozitiva cu relaxarea si tonusul psihic din viata noastra.

Netflix a avut in primul trimestru circa 16 milioane de noi abonati, mai mult decat dublu fata de cat se astepta

Platforma de streaming Netflix a inregistrat aproximativ 16 milioane de noi abonati in primul trimestru al anului 2020, fiind depasite estimarile initiale si a stabilit un record privind castigurile trimestriale, scrie Variety, citata de news. ro. in primul trimestru al anului, Netflix a adaugat bazei sale 15,77 milioane de abonati platitori. Aceasta crestere este determinata si de pandemia de Covid-19. Serviciul de streaming a transmis ca, in total, are 182,9 milioane de abonati platitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Ministrul Muncii: Bugetarii ar trebui sa-i respecte mai mult pe privati. Ei se sacrifica acum si ei vor reporni economia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat dorinta, intr-o postare pe Facebook, ca bugetarii sa-i respecte mai mult pe cei care lucreaza la privat, pentru ca ei vor fi cei care vor reporni economia.

Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia pe care ar trebuie sa incepi sa le apreciezi mai mult

Mamaia este statiunea fabuloasa, plina de turisti si pentru a avea acces la plajele acesteia trebuie facute rezervari din timp. Cele mai elegante 3 plaje din acest sezon sunt locuri cu clientela omogena, muzica atent aleasa, servire impecabila si decor superb. Top 3 cele mai frumoase plaje din Mamaia care trebuie apreciate mai mult Cea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )