Libnet.ro
UNICEF

21:15

Medicii au confirmat: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

B1 B1,
Medicii au confirmat: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a vorbit despre boala de care sufera, si anume depresia si despre felul in care aceasta i-a schimbat conceptia deespre viata. Totodata, el a vorbit despre motivul care l-a facut sa renunte la. continuă pe B1

PANICA TOTALA in showbiz: S-a prabusit si a cazut iN GENUNCHI... E vorba de celebrul MIHAI BENDEAC...

Mihai Bendeac pare hotarat sa renunte la burlacie. Actorul a marturisit ca trebuie sa-si faca urgent o prietena. Totul se datoreaza unui cuplu prezent la show-ul X Factor, care l-a emotionat atat de.

FOTO - Poza cu Mihai Bendeac care a scandalizat internetul

Mihai Bendeac a reusit sa isi surprinda fanii. Actorul s-a pozat in chiloti in cabina lui de la teatru. La finalul piesei in care a jucat cu doua seri in urma, Bendeac a ramas in lenjerie intima in.

TE IUBESC DE LA TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac si-a suprins toti fanii cu un mesaj inedit. Celebru actor i-a transmis o urare emotionanta fratelui sau mai mic, Andrei, care a implinit recent 18 ani.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Gata, s-a aflat totul: RELATIA dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, a iesit la iveala!

Mihai Bendeac a publicat o fotografie alaturi de Bella Santiago, castigatoarea X Factor 2018, iar fanii au reactionat imediat, crezand ca intre cei doi este ceva mai mult intre ei decat o relatie de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )