Libnet.ro
UNICEF

01:05

MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

B1 B1,
MEDICII au facut anuntul TRIST: din pacate este vorba de indragita ANDREEA MARIN...Problemele de sanatate sunt extrem de grave...

Andreea Marin a anuntat de curand ca a solicitat de urgenta ajutorul medicilor, in conditiile in care a avut mai multe probleme de sanatate! Vedeta a facut un control amanuntit la inima. Oameni. continuă pe B1

E ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist: Din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

ANUNT DUREROS al medicilor! ANDREEA MARIN, in lacrimi: Din pacate este vorba de probleme grave de sanatate...

Andreea Marin a avut in ultima perioada mai multe probleme de sanatate! Vedeta a solicitat ajutorul medicilor si a facut un control amanuntit la inima. Vedeta a anuntat ca a solicitat de urgenta ajutorul .

DRAMA in muzica populara! Din pacate este vorba despre MARIA CARNECI: BOALA cumplita A RAPUS-O

Maria Carneci se implica activ in lupta pentru combaterea Hepatitei C, dupa ce cantareata Ileana Ciuculete a murit afectata de acest virus. Alaturi de ea mai sunt implicati si Catalin Botezatu, dar si.

Da, e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, CRISTI BORCEA e in stare de soc: Din pacate fosta sa sotie MIHAELA BORCEA...

Detalii nestiute din trecutul Mihaelei Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, au iesit la suprafata! Ea marturisit ca in trecut a avut de infruntat probleme grave de sanatate. Pe langa.

O noua drama ZGUDUIE muzica populara romaneasca! Din pacate chiar Ionut Dolanescu a facut anuntul TRIST: Ce i-a spus inainte de a muri...

Muzicapopulara romaneasca este tot mai trista in ultima vreme. IonutDolanescu a dezvaluit in premieracare au fost ultimele cuvinte pe care tatal sau le-a rostit inainte de moarte.

Ramas bun VIOREL... Gata, s-a terminat: Oana Lis a facut anuntul TRIST... Fostul primar VIOREL LIS...

Intr-o emisiune TV, Oana Lisa recunoscut ca a trecut prin momente extrem de grele. Complexata de kilogramele in plus, exact in perioada in care Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, Oana Lis a.

S-a SFARSIT... DRAMA TOTALA la Exatlon Romania: Sa fie bagata la OXIGEN!. Din pacate, e vorba despre Razboinici...

Momente de cumpana la Exatlon. Razboinica Betty a avut nevoie de ajutorul medicilor dupa ce a suferit un atac de panica. Asta dupa ce colegul ei, Ciprian, a acuzat o stare de rau in prima cursa din cadrul.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate e vorba de indragita Andreea Marin, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit deschis, pentru prima data, de problemele sale pe sanatate, dar si despre momentul dificil pe care il va trai, fiind nevoita sa fie supusa unei operatii delicate. Ea a vorbit.

PANICA in lumea mondena! DANIELA CRUDU, la un pas de TRAGEDIE! Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Din pacate...

Daniela Crudu a trecut printr-un cosmar in urma cu doua saptamani dupa ce a petrecut intr-un club alaturi de cativa prieteni. Vedetei i s-ar fi facut foarte rau dupa ce a baut un singur pahar care con.

Medicii au dat VERDICTUL CRUNT! Din pacate, Daniela Crudu ...

Daniela Crudu a trecut printr-un cosmar in urma cu doua saptamani dupa ce a petrecut intr-un club alaturi de cativa prieteni. Vedetei i s-ar fi facut foarte rau dupa ce a baut un singur pahar care con.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2781 seconds )