Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicii sunt in alerta! Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

Antena3 Antena3,
Medicii sunt in alerta! Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 45

Medicii sunt in alerta in conditiile in care altecinci decese din cauza gripei s-au inregistratin cursul zilei de miercuri. Specialistii Institutului National de Sanatate Publica au anuntat alte. continuă pe Antena3

Alte cinci persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 45

Alte cinci noi decese din cauza gripei au fost confirmate, miercuri, numarul deceselor provocate de virusul gripal ajungand astfel la 45. Patru dintre pacienti sunt din judetele Caras-Severin si Suceava.

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 45

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 45, a informat miercuri Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, scrie Agerpres.

Alerta in Romania. Numarul persoanelor moarte din cauza gripe a ajuns la 40. Ce recomanda medicii

Un nou deces provocat de gripa a fost anuntat marti seara, fiind vorba despre un barbat de 59 de ani, din judetul Suceava. Numarul deceselor provocate de gripa in aceasta iarna a ajuns la 40. Este.

Trei noi decese provocate de gripa, confirmate de medici; numarul deceselor a ajuns la 35

Medicii au anuntat, luni, ca au confirmat trei noi decese provocate de gripa, fiind vorba despre doua femei si un barbat, care nu s-au vaccinat antigripal. Toti au fost infectati cu virus gripal de tip B. Numarul deceselor provocate de gripa in sezonul 2017 - 2018 a ajuns la 35, potrivit Agerpres.

Inca doua persoane au murit de gripa, numarul deceselor a ajuns la 37

Doua noi decese provocate de gripa au fost confirmate de medici, fiind vorba despre o femeie de 61 de ani si un barbat de 84 de ani. Numarul deceselor provocate de gripa in aceasta iarna a ajuns la 37, transmite news. ro.

Primul deces din cauza gripei la Brasov. O femeie de 55 de ani a murit la Spitalul Judetean de Urgenta

Femeia era internata de doua saptamani la Reanimare si respire cu ajutorul aparatelor. Toate testele au confirmat ca suferea de gripa, dar tratamentul nu a avut efect. Pacienta, care avea sistemul imunitar slabit, a murit.

Trafic ingreunat pe autostrada Sibiu-Orastie, din cauza a doua accidente in care trei persoane au fost ranite; un sofer este incarcerat

Traficul rutier pe autostrada Sibiu-Orastie este ingreunat, marti, in dreptul localitatii Aciliu judetul Sibiu) din cauza a doua accidente rutiere in care trei persoane au fost ranite, transmite Agerpres. Un sofer este incarcerat si se intervine pentru scoaterea sa.

Din cauza coruptiei, investitiile straine se blocheaza ani de zile la granita Romaniei

Omul de afaceri Michael Topolinski, proprietarul Aversa Manufacturing, avertizeaza oamenii de afaceri interesati de Romania ca, din cauza coruptiei din interiorul Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), potentialele lor investitii risca sa stea blocate la granita Romaniei ani de zile.

Curtea de Conturi: Tarom a platit in perioada 2012-2016 despagubiri de 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor

Compania TAROM nu si-a asumat si indeplinit in mod real, economic, eficient si eficace obiectivele, atributiile si responsabilitatile stabilite legal referitoare la activitatea de transport aerian, reiese din raportul public pe 2016 al Curtii de Conturi, care semnaleaza, printre altele, ca, transportatorul aerian a platit in perioada 2012-2016, despagubiri in suma de circa 3,8 milioane lei din cauza neregularitatilor de zbor, noteaza Agerpres.

SCANDAL in urma vizitei lui Trump in China: Oficialii s-au batut din cauza valizei NUCLEARE

Mai multti oficiali americani si chinezi au fost implicati intr-o altercatie din cauza valizei nucleare, in timpul vizitei lui Donald Trump in China. Incidentul a avut loc in toamna anului 2017 cand presedin.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )