Libnet.ro
UNICEF

17:00

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru, raniti in accidentul aviatic din Apuseni, au fost externati

Antena3 Antena3,
Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru, raniti in accidentul aviatic din Apuseni, au fost externati

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru, raniti in tragedia aviatica din Apuseni, au fost externati. Cei doi pleaca acasa dupa doua saptamani de spitalizare. Primul scos din spital, pe o targa,. continuă pe Antena3

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au ajuns in Bucuresti cu aeronava primita de SMURD de la Ion Tiriac

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au ajuns in aceasta dimineata, in jurul orei 10 la Bucuresti, fiind adusi cu aeronava SMURD donata statului de catre omul de afaceri Ion Tiriac.

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au fost externati de la spitalul din Cluj. Vor fi transportati la Bucuresti cu avionul donat de Ion Tiriac

In urma cu putin timp, medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au fost externati de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Ei vor fi dusi cu o ambulanta SMURD la aeroport unde vor lua un avion medical spre Bucuresti.

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au fost externati de la spitalul din Cluj. Vor fi transportati cu un avion medical spre Bucuresti

In urma cu putin timp, medicul Valentin Calu a fost externat de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. impreuna cu medicul Catalin Pivniceru vor fi dusi cu o ambulanta SMURD la aeroport und evor lua un avion medical spre Bucuresti.

Medicii Calu si Pivniceru, supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externati si ...

Medicii Calu si Pivniceru au ajuns in Bucuresti. --- Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au externati, marti, si urmeaza sa fie adusi cu o aeronava privata, in Bucuresti. Aeronava care va fi trimisa la Cluj dupa cei doi medici, este cea donata de Ion Tiriac pentru SMURD. Doctorul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius a fost externat luni de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea. Citeste si: Medicul Ianceu, unul .

Medicii Calu si Pivniceru, supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externati.

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru vor fi externati, marti, si adusi cu o aeronava privata, in Bucuresti. Doctorul Sorin Ianceu, de la Spitalul Beius a fost externat luni de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj, el fiind preluat de o ambulanta pentru a fi dus acasa, la Oradea. Citeste si: Medicul Ianceu, unul dintre supravietuitorii accidentului aviatic din Apuseni, externat luni In continuare, la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca va ramane internat copilotul Razvan .

Medicii raniti in accidentul aviatic din Apuseni vor fi externati luni. Doi dintre acestia vin cu avionul in Bucuresti

Cei trei medici raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, care sunt internati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) din Cluj-Napoca vor fi externati in cursul zilei de luni. Anuntul a fost facut de reprezentantii unitatii medicale, potrivit carora copilotul ramane internat pentru ingrijiri medicale de specialitate.

Medicii Calu si Pivniceru, externati si adusi la Bucuresti

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au fost externati, astazi, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, cei doi fiind dusi cu o ambulanta SMURD la aeroportul din Cluj, de unde vor fi transportati in Capitala cu aeronava Cessna Citation donata SMURD, transmit surse din presa.

Medicii Calu si Pivniceru, externati si adusi de la Cluj la Bucuresti cu o aeronava donata SMURD

Medicii Valentin Calu si Catalin Pivniceru au fost externati, marti dimineata, de la Spitalul Judetean de Urgenta Cluj-Napoca. Cei doi supravietuitoriau fost fdusi cu o ambulanta SMURD la aeroportul din.

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a ajuns acasa

Medicul Sorin Ianceu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a fost externat si a ajuns acasa, in Oradea, acolo unde a fost asteptat de sotie si de copii. STS-ul sustine ca medicii care au scapat cu viata.

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar (VIDEO)

Dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni a fost preluat de Parchetul Militar, relateazaB1 TV. Prin persoanele care urmeaza sa fie audiate sunt persoane cu statut special, persoane cu statut militar. Astfel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )