Libnet.ro
UNICEF

12:15

Medicul Adrian Streinu-Cercel: La sapte zile dupa a doua doza de vaccin putem fluiera linistiti, ca nu mai suntem la risc

Adevărul Adevărul,
Medicul Adrian Streinu-Cercel: La sapte zile dupa a doua doza de vaccin putem fluiera linistiti, ca nu mai suntem la risc

Medicul Adrian Streinu Cercel a fost vaccinat cu cea de-a doua doza a vaccinului anti-COVID, duminica dimineata, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Profesorul a explicat ca, in urma testelor facute asupra celor care s-au vaccinat cu prima doza de vaccin anti-Covid, s-a constatat ca aveau deja anticorpi protectori la virus. continuă pe Adevărul

Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19. Surpriza: cine l-a intepat

Medicul Adrian Marinescu s-a vaccinat cu a doua doza de vaccin anti-coronavirus, la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Cel care i-a administray a doua doza a serului de la Pfizer a fost chiar profesorul Adrian Streinu-Cercel, potrivit alphanews. ro. Medicul Adrian Marinescu, vaccinat cu a doua doza anti-covid-19 Tot Adrian Marinescu, medic infectionist la Matei Bals, .

Medic din Marea Britanie, despre reactiile pe care le-a avut dupa a doua doza de vaccin

Corina Ichim, medic chirurg la Salford Royal NHS Foundation Trust, a explicat efectele adverse pe care le-a avut dupa administrarea celei de-a doua doza de vaccin. Luati 1 g paracetamol sau un antiinflamator daca simtiti ca se instaleaza usoare efecte adverse Vor trece fara urma!.

Alexandru Rafila, adevarul din spatele vaccinurilor anti-Covid-19. Ce contin si de ce avem nevoie, de fapt, de cea de-a doua doza

In Romania exista deja cele doua vaccinuri existente pe piata si aprobate de catre Agentia Europeana pentru Medicamente EMA), ceea ce inseamna ca lucrurile incep sa se indrepte spre o directie cu mai multa speranta. in cursul serii de joi, Alexandru Rafila a adus lamuriri cu privire la continutul vaccinurilor anti-Covid-19 si a explicat de .

Prima persoana vaccinata in Romania, asistenta medicala de la Institutul Matei Bals, a primit a doua doza a vaccinului antiCovid

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID-19, asistenta medicala Mihaela Anghel de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti, a primit duminica a doua doza a vaccinului impotriva noului coronavirus.

Bebelus mort in chinuri groaznice la doua zile dupa nastere. Parintii indurerati cer sa se faca dreptate

Tragedie imensa in Olt, acolo unde o mamica a nascut o fetita cu probleme grave de sanatate. Chiar daca nimeni nu prevestea un asemenea necaz, sistemul medical romanesc i-a rapit micutei orice sansa la viata. Parintii distrusi de durere nu vor avea liniste pana cand nu vor afla cine este de vina pentru drama pe .

China a construit un spital in 5 zile dupa o crestere a numarului de cazuri de coronavirus

China a terminat de construit un spital cu 1. 500 locuri pentru pacientii Covid-19 dupa ce numarul infectiilor a crescut, conform Associated Press.

China construieste un spital in 5 zile dupa o crestere a numarului de cazuri de coronavirus

China a terminat sambata de construit un spital cu 1. 500 locuri pentru pacientii Covid-19 dupa ce numarul infectiilor a crescut, iar guvernul a spus ca este din ce in ce mai greu sa controleze situatia, dand vina pe contagieri pe bunurile si pe oamenii din strainatate, relateaza Associated Press.

Amenzi de zeci de mii de lei dupa doua petreceri organizate in Centrul Vechi al Capitalei

Agentii din cadrul Serviciului de Politie Centrul Vechi au dat amenzi totale de peste 30. 000 de lei in doua localuri in care se desfasurau evenimente private. in noaptea de 1617 ianuarie 2021,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )