Libnet.ro
UNICEF

08:15

Medicul Bradisteanu: Florin Cioaba nu poate fi operat in acest moment, va urma un tratament medicamentos

Adevărul Adevărul,
Medicul Bradisteanu: Florin Cioaba nu poate fi operat in acest moment, va urma un tratament medicamentos

Florin Cioaba, autointointitulatul rege al romilor, va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei interventii chirurgicale, a declarat joi medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul Floreasca din Capitala, care a mers in Antalya pentru a-l evalua, la solicitarea familiei. continuă pe Adevărul

Medici de rang inalt pentru regele romilor. Bradisteanu l-a consultat pe Cioaba in Antalya, la solicitarea lui Basescu

Florin Cioaba, autointointitulatul rege al romilor, va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei interventii chirurgicale, a declarat joi medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul Floreasca din Capitala, care a mers in Antalya pentru a-l evalua, la solicitarea familiei.

Bradisteanu: Cioaba nu poate fi operat in acest moment, va urma un tratament medicamentos

Medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat joi ca Florin Cioaba va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei.

Bradisteanu: Cioaba nu poate fi operat in acest moment. Basescu m-a rugat sa merg in Turcia

Florin Cioaba va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei interventii chirurgicale, a declarat joi medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul.

Doctorul Bradisteanu: Cioaba nu poate fi operat in acest moment. Basescu m-a rugat sa merg in Turcia

Florin Cioaba va urma un tratament medicamentos, intrucat starea sanatatii sale nu permite in acest moment realizarea unei interventii chirurgicale, a declarat joi medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul.

Ministerul Sanatatii a tinut legatura cu familia lui Florin Cioaba.

Reprezentantii Ministerului Sanatatii MS) spun ca au fost de la inceput in legatura atat cu familia lui Florin Cioaba, cat si cu Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei in Turcia, relateaza Mediafax. De asemenea, reprezentantii Ministerului Sanatatii au obtinut informatii despre starea lui Florin Cioaba de la medicii din spitalul din Antalya si, ulterior, au tinut legatura permanent cu doctorul Serban Bradisteanu, care se afla la unitatea medicala unde este internat acesta, pentru a vedea care .

Florin Cioaba este in COMA. A suferit un infarct.

Florin Cioaba, autoproclamat Rege al rromilor a suferit, marti, un infarct si se afla in coma profunda, indusa de medici. Cioaba se afla in vacanta in Antalya, Turcia, cand a suferit infarctul din cauza caldurii si acum este internat la un spital din regiune, iar medicii fac investigatii pentru a vedea daca este nevoie de interventie chirurgicala. Mostenitorul lui Florin Cioaba, Dorin Cioaba, a declarat, in legatura telefonica la Realitatea TV, ca tatal sau a suferit un preinfarct in urma cu .

Florin Cioaba, regele romilor, a iesit din coma dar este in continuare in stare grava

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenta Floreasca. Cioaba a iesit din coma si a fost examinat de sefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Serban.

Regele romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma. Acesta va fi supus unei interventii chirurgicale

Florin Cioaba, autointointitulatul rege al romilor, a iesit din coma indusa de medici, dupa ce in cursul zilei de luni suferise un preinfarct. Cioaba ramane internat la clinica din Antalya.

Florin Cioaba este in COMA. A suferit un preinfarct.

Florin Cioaba, autoproclamat Rege al rromilor a suferit, marti, un preinfarct si se afla in coma profunda. Cioaba se afla in vacanta in Antalya, Turcia. Regele rromilor este internat la Sibiu. Stire in curs de actualizare.

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, in coma indusa la o clinica din Turcia dupa ce a facut un preinfarct

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, este in coma indusa, la o clinica din Turcia, dupa ce in cursul zilei de luni, 12 august, a suferit un preinfarct.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )