Libnet.ro
UNICEF

09:30

Medicul care a invins moartea, marturisiri cutremuratoare la emisiune lui Mihai Gadea: Asta simti cand virusul pune stapanire pe organism!

Antena3 Antena3,
Medicul care a invins moartea, marturisiri cutremuratoare la emisiune lui Mihai Gadea: Asta simti cand virusul pune stapanire pe organism!

Doctorul Alida Moise, fosta sefa a sectiei ATI din Spitalul Gerota, acum manager al aceluiasi spital, a povestit, marti seara, la Sinteza zilei, care au fost primele simptome pe care le-a simtit cand coronavirusul s-a instalat in corp. continuă pe Antena3

Medicul care a invins moartea, marturisiri cutremuratoare la emisiunea lui Mihai Gadea: Asta simti cand virusul pune stapanire pe organism!

Doctorul Alida Moise, fosta sefa a sectiei ATI din Spitalul Gerota, acum manager al aceluiasi spital, a povestit, marti seara, la Sinteza zilei, care au fost primele simptome pe care le-a simtit cand coronavirusul s-a instalat in corp.

Un aradean vindecat de COVID-19 de doua luni, marturisiri cutremuratoare. Cu ce sechele a ramas

Un studiu recent arata ca 4 din 5 pacienti au simptome neplacut chiar si la doua luni de la externarea din spital. Este si cazul lui Andrei Ando, un aradean vindecat de COVID-19 de doua luni si jumatate care inca are probleme de sanatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )