Libnet.ro
UNICEF

11:45

Medicul Carmen Dorobat, despre situatia de la Spitalul din Iasi: Pacientii nu au dorit sa se externeze dupa decizia CCR

Antena3 Antena3,
Medicul Carmen Dorobat, despre situatia de la Spitalul din Iasi: Pacientii nu au dorit sa se externeze dupa decizia CCR

Numarul internarilor pacientilor cu coronavirus nu crescut in ultimele zile, la Spitalul de Boli Infectioase Iasi, a spus managerul unitatii spitalicesti. Totusi, nici pacientii internati deja nu au dorit sa se externeze, cu toate ca legea le permite acum acest lucru, in urma deciziei Curtii Constitutionale. continuă pe Antena3

Stefan Gligor, despre situatia politica din R. Moldova: Cel mai regretabil in acest haos si bordel este comportamentul lui Andrei Nastase

Expertul in politici publice, avocatul Stefan Gligor, considera ca ceea ce se intampla actualmente in politica din R. Moldova este un bordel politic in care doi pesti se antreneaza intr-o competitie deschisa pentru majoritate. El sustine ca este profund dezgustat de situatia in care am ajuns, de nivelul mizerabil, josnic si cinic al Parlamentului care in mare parte este o adunatura de criminali, tradatori, oportunisti si populisti.

Parchez, nu blochez! Un ONG din Iasi incearca sa convinga soferii care parcheaza pe trotuar sa lase loc pentru pietoni

Un ONG din Iasi a lansat campania Parchez, nu blochez! pentru a-i determina pe soferii care parcheaza pe trotuar sa lase spatiu si pentru pietoni. Voluntarii ies pe teren impreuna cu Politia Locala si discuta cu cetatenii, explica de ce nu este bine sa ocupe trotuarele, statiile de autobuz si trecerile de pietoni. Scopul este ca atat soferii cat si autoritatile locale sa constientizeze aceasta problema si sa devina mai responsabili.

INTERVIU Recordul de cazuri de coronavirus vazut prin ochii unui medic din prima linie: O urmare a comportamentului unei parti a populatiei, care a uitat de tot ceea ce inseamna masuri de protectie

Numarul record de cazuri de infectii cu coronavirus, inregistrat astazi de Romania - 555, cel mai mare de la debutul epidemiei - este o urmare a comportamentului unei parti a populatiei, care a uitat de tot ceea ce inseamna masuri de protectie, afirma medicul Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, spital dedicat 100% COVID-19 in aceasta perioada, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Carmen Dorobat nu uita nici faptul ca de partea cealalta exista acele opinii care sunt deosebit de active pe retelele de socializare, care neaga existenta virusului sau care il aseamana cu o simpla raceala .

Ce urmeaza dupa coronavirus? Carmen Harra, despre schimbarile care ne asteapta: Atunci va fi o experienta catastrofala pentru omenire

Odata terminata criza provocata de pandemia de coronavirus, pericolele nu se vor sfarsi. Nu ne asteapta zile linistite, chiar daca am scapat de starea de urgenta si perioada de izolare. Cel putin asta sustine prezicatoarea Carmen Harra, care prevede in continuare riscuri pentru populatie si vorbeste de faptul ca virusul ar urma sa sufere mutatii.

O firma din Iasi vinde in SUA si Marea Britanie medicamente pentru tratarea Covid-19

Compania Antibiotice Iasi a facut primele livrari pentru doua medicamente antiinfectioase folosite i.

O zona centrala subdezvoltata din Iasi devine campus de business

Compania IULIUS demareaza lucrarile de constructie a Palas Campus, in Iasi, o investitie care depaseste 120 de milioane de euro. Ca suprafata, ajungand la peste 60. ooo mp inchiriabili, si va consolida centrul orasului drept o destinatie care sustine evolutia antreprenoriatului local si a industriilor creative, transmite un comunicat de presa.

Criza la Spitalul din Galati: Peste 50 cadre medicale cu COVID, internarile blocate

Focarul de coronavirus de la Spitalul Judetean din Galati se extinde cu repeziciune si creeaza o adevarata criza medicala. Daca ieri erau 35 de persoane testate pozitiv cu coonavirus, azi numarul lor depaseste 50. in plus, nu se mai fac internari, iar bolnavii care nu erau in stare grava au fost lasati sa plece acasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )