Libnet.ro
UNICEF

08:30

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita, despre coronavirus: Acest virus nu va disparea din circulatie

Antena3 Antena3,
Medicul infectionist Valeriu Gheorghita, despre coronavirus: Acest virus nu va disparea din circulatie

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita spune ca vremea calda va duce la o scadere a capacitatii noului coronavirus de a rezista in mediul exterior. Odata cu sezonul rece insa, este foarte posibil ca virusul sa revina in circulatie. continuă pe Antena3

COVID-19. Un medic infectionist spune ca noul coronavirus nu va disparea din circulatie

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita spune ca vremea calda va duce la o scadere a capacitatii noului coronavirus de a rezista in mediul exterior. insa, odata cu sezonul rece insa, este posibil ca virusul sa revina in circulatie.

Mediastandard.ro: Masurile luate de Twitter pentru a opri dezinformarea despre coronavirus sunt insuficiente

In timp ce tot mai multe platforme inteleg nevoia unor politici clare privind stoparea dezinformarii despre coronavirus, Twitter nu urmeaza exemplul competitorilor. Masurile luate de catre platforma de socializare se adreseaza doar campaniilor de dezinformare, si nu mesajelor singulare. Mai exact, Twitter nu restrictioneaza un singur mesaj fals, decat daca acesta face parte dintr-o miscare mai larga.

Medic infectionist: Acest virus nu va disparea din circulatie. Se va intampla probabil aceeasi poveste cu virusul gripal AH1N1

Medicul infectionist Valeriu Gheorghita spune ca vremea calda va duce la o scadere a capacitatii noului coronavirus de a rezista in mediul exterior. Odata cu sezonul rece insa, este foarte posibil ca virusul sa revina in circulatie.

Digi24: Daca ar trebui sa-ti dezinfectezi telefonul si alte raspunsuri la intrebari despre coronavirus

Care sunt masurile pe care le putem lua la nivel individual pentru a ne proteja de coronavirus BBC a facut o compilatie a intrebarilor puse de cititori si a oferit raspunsuri pentru cei care incearca sa se protejeze de epidemie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2727 seconds )