Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Ioan Lascar si alti fosti sefi din Spitalul Floreasca, trimisi in judecata de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicul Ioan Lascar si alti fosti sefi din Spitalul Floreasca, trimisi in judecata de DNA

Medicul Ioan Lascar si alti fosti sefi din Spitalul Floreasca au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave in legatura cu dotarea Unitatii de arsi, informeaza procurorii prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul Ioan Lascar si alti fosti sefi din Spitalul Floreasca, trimisi in judecata de DNA pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave in legatura cu dotarea Unitatii de arsi

Medicul Ioan Lascar, fostul sef al Clinicii de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva din cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave in legatura cu dotarea Unitatii de arsi de la Spitalul Floreasca. Alaturi de Ioan Lascar a fost trimis in judecata, in acelasi dosar, si Alexandru Radu Macovei, la data faptei managerul Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, pentru aceeasi acuzatie.

Ioan Lascar si Alexandru Macovei de la Spitalul Floreasca au fost trimisi in judecata de DNA

Alexandru Macovei, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, si Ioan Lascar, fost sef al Clinicii de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva din cadrul aceleiasi unitati medicale, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Celebrul medic Ioan Lascar, trimis in judecata de DNA. Ce acuzatii ii aduc procurorii

Alexandru Macovei, fost manager al Spitalului Clinic de Urgenta Floreasca, si Ioan Lascar, fost sef al Clinicii de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva din cadrul aceleiasi unitati medicale, au.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )