Libnet.ro
UNICEF

17:00

Medicul Irinel Popescu a hotarat sa se retraga din PC.

România Liberă România Liberă,
Medicul Irinel Popescu a hotarat sa se retraga din PC.

Medicul Irinel Popescu a hotarat sa se retraga din toate functiile politice din cadrul Partidului Conservator pentru a se dedica integral activitatii medicale. Dupa 60 de ani de viata si 10 ani de politica, am decis ca este esential sa-mi aloc timpul si energia activitatii in care competenta si experienta mea dau cele mai bune rezultate: medicina. In urmatorii ani doresc sa ma dedic integral cercetarii, chirurgiei si luptei pentru dreptul la viata al fiecarui pacient care isi pune sperantele . continuă pe România Liberă

Medicul Irinel Popescu se retrage din PC

Medicul Irinel Popescu, vicepresedinte al Partidului Conservator PC) si presedinte al organizatiei PC Bucuresti, a decis sa se retraga din PC, pentru a-si aloca timpul integral cercetarii si chirurgiei, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Medicul Irinel Popescu il paraseste pe Voiculescu.

Medicul Irinel Popescu a hotarat sa se retraga din toate functiile politice din cadrul Partidului Conservator pentru a se dedica integral activitatii medicale. Dupa 60 de ani de viata si 10 ani de politica, am decis ca este esential sa-mi aloc timpul si energia activitatii in care competenta si experienta mea dau cele mai bune rezultate: medicina. In urmatorii ani doresc sa ma dedic integral cercetarii, chirurgiei si luptei pentru dreptul la viata al fiecarui pacient care isi pune sperantele .

Profesorul dr. Irinel Popescu il paraseste pe Voiculescu.

Profesorul doctor Irinel Popescu, creatorul scolii de transplant de ficat in Romania, a hotarat sa se retraga din toate functiile politice din cadrul Partidului Conservator pentru a se dedica integral activitatii medicale. Dupa 60 de ani de viata si 10 ani de politica, am decis ca este esential sa-mi aloc timpul si energia activitatii in care competenta si experienta mea dau cele mai bune rezultate: medicina. In urmatorii ani doresc sa ma dedic integral cercetarii, chirurgiei si luptei pentru .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )