Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Radu Tincu: Cele 10.000 de cazuri din aceasta saptamana vor crea un impact major asupra sectiilor de Terapie Intensiva in urmatoarele saptamani (VIDEO)

B1 B1,
Medicul Radu Tincu: Cele 10.000 de cazuri din aceasta saptamana vor crea un impact major asupra sectiilor de Terapie Intensiva in urmatoarele saptamani (VIDEO)

Radu Tincu, medic primarla sectia de ATI de la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a comentat, in direct pe B1 TV, cresterea alarmanta a numarului de cazuri de COVID-19 din tara noastra, mentionand ca. continuă pe B1

SUPLIMENT TABAC Industria tutunului - una dintre cele mai reglementate din Romania

Interviu cu Nikos Nikiforidis, director general Imperial Tobacco Romania) Reporter: Cu totii trecem printr-o criza sanitara si, conform estimarilor, aceasta se va transforma intr-o criza economica. in acest context, care au fost masurile luate in aceasta perioada in cadrul industriei tutunului, in general, si de compania pe care o reprezentati, in special? in ce mod a fost afectata activitatea Imperial Tobacco?.

OMS, ingrijorata de explozia de cazuri din Europa, solicita ca scolile sa ramana deschise

Europa cunoaste in prezent o explozie a numarului de cazuri de Covid-19 si nu trebuie sa relaxeze eforturile contra pandemiei, a avertizat joi directorul filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, scrie AFP si News. ro.

ANAF ar putea popri si conturile Revolut in lei Banii vor intra in acest an sub incidenta Fondului de Garantare al Depozitelor Revolut permite din aceasta saptamana conturi IBAN in lei, prin Libra Internet Bank

Revolut a anuntat joi intr-o conferinta de presa online lansarea in aceasta saptamana a conturilor IBAN in lei, prin intermediul Libra Internet Bank. A durat mult, dar IBAN-urile vor fi disponibile pana la finalul acestei saptamani. Ce inseamna asta? Pana acum IBAN-ul era pdeschis in alta tara, iar utilizatorii nu puteau sa isi incaseze salariile in lei. in momentul acesta contul de Revolut poate deveni contul lor principal. Avem 1,25 milioane utilizatori in Romania si avem potentialul de a atinge 5 milioane de utilizatori in urmatorii 3 ani, a spus joi Irina Scarlat, Global Head of Growth la Revolut.

MAE: Restrictii pentru cei care calatoresc in Cehia incepand din aceasta noapte

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile cehe au anuntat noi masuri privind conditiile de intrare pe teritoriul Republicii Cehe pentru persoanele care sosesc din state considerate drept zone rosii inclusiv Romania). Masurile vor intra in vigoare luni, la ora 00:00.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )