Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul Radu Tincu: Romania are, la 1 ianuarie, o rata de vaccinare de doar 0,06%. Trebuie sa intensificam rata de vaccinare pentru personalul medical si sa trecem la vaccinarea persoanelor din grupele vulnerabile (VIDEO)

B1 B1,
Medicul Radu Tincu: Romania are, la 1 ianuarie, o rata de vaccinare de doar 0,06%. Trebuie sa intensificam rata de vaccinare pentru personalul medical si sa trecem la vaccinarea persoanelor din grupele vulnerabile (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca, spune ca, la nivel mondial, proritatea trebui sa fie derularea campaniei de vaccinare anri-COVID-19 pentru ca exista oricand riscul aparitiei unor noi tulpini al. continuă pe B1

Cate mutatii are virusul SARS-CoV-2 si cum ar putea influenta ele vaccinul. Radu Tincu: Daca aceasta proteina de suprafata va disparea, vaccinul pe care il avem va deveni inutil

Medicul Radu Tincu explica faptul ca imunizarea populatiei, intr-un timp mai scurt, este cat se poate de importanta, ca mutatiile pe care SARS-CoV-2 le sufera sa nu afecteze serul. Mutatiile care apar in.

Cate mutatii a suferit virusul SARS-CoV-2 pana in prezent? Dr. Radu Tincu: Vaccinul poate deveni inutil

Medicul de terapie intensiva Radu Tincu spune ca pana in prezent au aparut peste 25 de mutatii importante ale virusului SARS-CoV-2, iar campaniile de dezinformare fac rau, pentru ca riscam sa pierdem arma care este vaccinul anti-COVID-19.

Radu Tincu: Discutam de o evolutie usor favorabila, cel mai probabil ca urmare a respectarii masurilor de protectie Dupa sarbatori, insa, peste tot se constata o usoara tendinta de crestere a infectarilor

In Romania, numarul pacientilor care se afla internati in sectiile de ATI a ramas unul constant, desi testele variaza de la o zi la alta. Medicii sunt de parere ca situatia din spitale indica o tendinta.

Coronavirus in Romania, 2 ianuarie 2021. Numar scazut de decese

Coronavirus in Romania, 2 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arata ca au fost inregistrate 1. 194 cazuri noi, in Romania, in ultimele 24 de ore.

Coronavirus in Romania, 1 ianuarie 2021. Numar scazut de decese in prima zi a anului

Coronavirus in Romania, 1 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategica a publicat ultimul bilant al panidemiei de COVID-19, iar ultimele date arata ca au fost inregistrate 3. 938 cazuri noi, in Romania, in ultimele 24 de ore.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )