Libnet.ro
UNICEF

20:45

Medicul Sorin Ianceu a revenit la spitalul din Cluj pentru un control medical din cauza unor dureri la spate si la un picior

Adevărul Adevărul,
Medicul Sorin Ianceu a revenit la spitalul din Cluj pentru un control medical din cauza unor dureri la spate si la un picior

Doctorul Sorin Ianceu, unul dintre medicii raniti in urma accidentului aviatic din Apuseni, a revenit, luni, 10 februarie, la un control medical la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, de unde a fost externat in urma cu o saptamana. Acesta acuza dureri la spate si la un picior. continuă pe Adevărul

Accident Apuseni: Medicul Sorin Ianceu, din nou la spitalul din Cluj.

Medicul Sorin Ianceu, unul dintre cei cinci supravietuitori ai accidentul aviatic din Apuseni, merge din nou la spitalul din Cluj-Napoca, intrucat are probleme cu corsetul fixat de medici, conform Digi 24. Citeste si: Accidentul din Apuseni: Copilotul Razvan Petrescu ar putea fi externat la sfarsitul saptamanii viitoare Dr. Sorin Ianceu a fost externat in urma cu o saptamana din Spitalul Judetean din Cluj-Napoca. Dupa mai bine de doua saptamani de ingrijiri, medicii au decis ca acesta poate .

Medicul Sorin Ianceu, la control medical la Cluj din cauza unor dureri la spate si la un picior

Medicul Sorin Ianceu, ranit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, a venit, luni, la un control medical la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, de unde a fost externat saptamana trecuta, el.

Sorin Oprescu si-a anuntat sustinerea pentru candidatii Uniunii Social Democrate la alegerile europarlamentare

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca sustine candidatii Uniunii Social Democrate, alianta electorala care a fost parafata intre PSD, UNPR si PC, pentru alegerile europarlamentare.

Basescu, la Cluj: Primarii PDL din Cluj s-au plans ca au fost mintiti privind majorarea salariilor. Nu mai primesc fonduri pentru scoli

Traian Basescu a declarat, luni dimineata, la Cluj, ca s-a mintit cu marirea salariilor primarilor. intrebat de jurnalisti, luni dimineata, la iesirea din hotelul din Cluj-Napoca la care a fost cazat, ce a.

Prima dragoste nu se uita niciodata. Basescu si Boc, cina la un hotel de lux din Cluj

Aflat in vizita la Cluj, presedintele Traian Basescu si-a facut timp si pentru primarii PDL. Dupa ce a luat cina cu Emil Boc intr-un hotel de lux, presedintele s-a indreptat spre localitatea clujeana.

Basescu: Primarii PDL din Cluj mi s-au plans ca au fost mintiti privind majorarea salariilor lor

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni dimineata, ca primarii PDL din judetul Cluj cu care s-a intalnit, duminica seara, la un restaurant i s-au plans ca au fost mintiti in legatura cu majorarea .

Viitorul iPhone ar putea include ecran din safire, pentru o rezistenta ridicata

Viitorul iPhone al companiei Apple ar putea avea ecran din aliaj format din safire si cristale, lucru care l-ar putea face foarte greu de crapat, scrie presa internationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )