Libnet.ro
UNICEF

06:45

Medicul tratat de Ebola la New York a fost declarat vindecat

Antena3 Antena3,
Medicul tratat de Ebola la New York a fost declarat vindecat

Medicul american Craig Spencer, ingrijit la New York dupa ce a contractat virusul Ebola in Guineea, este vindecat si va iesi marti din spital, a anuntat, luni, municipalitatea newyorkeza, relateaza. continuă pe Antena3

Medicul tratat la New York a fost vindecat de Ebola

Medicul american tratat la New York a fost vindecat de Ebola. Craig Spencer a contractat virusul Ebola in Guineea si va iesi marti din spital, potrivit municipalitatii newyorkeze.

Ultimul pacient tratat de Ebola in SUA s-a vindecat

Un medic american care luase Ebola in Guineea a fost externat marti, vindecat, dintr-un spital situat in New York, acesta fiind ultimul caz de febra hemoragica din Statele Unite. New York nu mai are niciun caz de.

Pianul din filmul Casablanca va fi scos la licitatie, la New York: Organizatorii spera sa obtina un milion de dolari

Pianul din celebrul film Casablanca, cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman in rolurile principale, va fi scos la licitatie, pe 24 noiembrie, la New York, potrivit dailymail. co. uk. Pianul de culoarea somonului va fi.

New York: Doua tablouri semnate Mark Rothko au fost vandute cu peste 76 milioane dolari

Doua picturi ale maestrului american al impresionismului abstract Mark Rothko au fost vandute la licitatie, luni, cu suma de 76,5 milioane de dolari, a anuntat casa Sothebys, citata de AFP. Untitled, un tablou.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )