Libnet.ro
UNICEF

05:45

Medicul Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua de vaccinare: Alegerea vaccinului se va face in functiede stoc

Antena3 Antena3,
Medicul Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua de vaccinare: Alegerea vaccinului se va face in functiede stoc

Seful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a oferit, marti, informatii despre etapa a doua de vaccinare. in aceasta etapa vor fi vaccinate persoanele in varsta, cele cu boli cronice si membrii personalului esential. continuă pe Antena3

Valeriu Gheorghita, detalii despre etapa a doua a campaniei de vaccinare: Chiar din data de 15 ianuarie, echipele mobile merg la centrele sociale

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 a declarat marti ca rtapa a doua a procesului de imunizare va debuta pe 15 ianuarie cu vaccinarea personalului si a beneficiarilor din.

Programarea persoanelor pentru vaccinarea in etapa a II-a debuteaza vineri, 15 ianuarie. Valeriu Gheorghita, detalii despre modalitatea de inscriere (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a facut mai multe precizari referitoare la modalitatea de inscriere la vaccinare pentru persoanele care intra in etapa a II-a. El.

Medicul Valeriu Gheorghita, veste buna pentru romani. Cine sunt pacientii care au prioritate la cea de-a doua etapa de vaccinare

Noul an vine cu vesti bune pentru romani. Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19 a anuntat cand va incepe cea de-a doua etapa de vaccinare, dar si cine va putea beneficia de serul mult asteptat. Potrivit medicului, persoanele cu urmatoarele boli cronice vor putea sa se vaccinee incepand cu data de 15 ianuarie. Ce se intampla .

Medicul Valeriu Gheorghita a explicat ce se intampla daca o persoana doreste sa aleaga intre Moderna si Pfizer: Cred ca este important sa fim flexibili si dinamici (VIDEO)

In cursul zilei de marti, medicul Valeriu Gheorghita a explicat ce se poate intampla daca o persoana doreste sa fie vaccinata cu un anumit tip de vaccin dintre cele doua disponibile la acest moment in.

Valeriu Gheorghita vrea accelerarea campaniei de vaccinare

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita, anunta ca autoritatile si-au.

Valeriu Gheorghita anunta ca prima transa din vaccinul anti-COVID-19 produs de Moderna va ajunge, miercuri, in Romania

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca prima transa din vaccinul produs de compania Moderna va ajunge in Romania miercuri. Este vorba despre o.

Cum se poate face dovada ca o persoana care se programeaza la vaccinare sufera intr-adevar de o boala cronica. Valeriu Gheorghita: Nu putem sa asiguram 100% acest control

Incepand din 15 ianuarie, pacientii cu boli cronice se pot programa online pentru vaccinare. Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare admite ca autoritatile nu pot avea un.

Peste 270 de doze de vaccin anti-COVID-19 au fost irosite pana acum in Romania. Valeriu Gheorghita: S-a irosit, in medie, o doza pe centru. Ceea ce noi ne propunem, sunt pierderi de pana in 0,5%

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a anuntat ca 272 de doze de vaccin au fost irosite in Romania de la inceputul campaniei de imunizare, pe 27 decembrie.

Valeriu Gheorghita: Ne dorim o accelerare a vaccinarii. Dupa 15 ianuarie, incepem vaccinarea persoanelor din etapa a doua

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, anunta ca autoritatile si-au propus o accelerare a campaniei de vaccinare, avand in vedere ca aceasta a debutat inaintea termenului estimat in luna decembrie. Gheorghita anunta ca dupa 15 ianuarie se intra in etapa a doua a vaccinarii, iar saptamana viitoare va fi facuta publica lista cu bolile cronice care se preteaza vaccinarii.

Lista bolilor cronice stabilite pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID in Romania Cine va fi inclus in aceasta faza a vaccinarii

Lista bolilor cronice stabilite pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID in Romania, care va incepe dupa 15 ianuarie, a fost definitivata si trimisa directiilor de sanatate publica, a anuntat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )