Libnet.ro
UNICEF

20:15

Medicul Vasi Radulescu, sfaturi pentru 2019: Nu exista detox. E un marketing care ia mintile multora / Homeopatia, eficienta doar n sindromul buzunarelor preapline. Nu trateaza absolut nimic

Hotnews Hotnews,
 Medicul Vasi Radulescu, sfaturi pentru 2019: Nu exista detox. E un marketing care ia mintile multora / Homeopatia, eficienta doar n sindromul buzunarelor preapline. Nu trateaza absolut nimic

Medicul Vasi Radulescu a alcatuit o lista de 30 de lucruri care vor fi valabile si-n 2019. Printre acestea: Homeopatia este eficienta doar in sindromul buzunarelor preapline. in rest nu trateaza absolut nimic. Nu e nicio relatie intre vaccinuri si autism. Oricat ar inventa sau scormoni unii. u exista detox. E un marketing care ia mintile multora. Toxinele si produsii de metabolizare sunt scosi din corp de rinichi, ficat, plamani, piele. continuă pe Hotnews

Medicul Vasi Radulescu, sfaturi pentru 2019: Nu exista detox. E un marketing care ia mintile multora / Antibioticele n-au efect n viroze / Curentul e un mit romnesc, nu da nicio boala

Medicul Vasi Radulescu a alcatuit o lista de 30 de lucruri care vor fi valabile si-n 2019. Printre acestea: Homeopatia este eficienta doar in sindromul buzunarelor preapline. in rest nu trateaza absolut nimic. Nu e nicio relatie intre vaccinuri si autism. Oricat ar inventa sau scormoni unii. Nu exista detox. E un marketing care ia mintile multora. Toxinele si produsii de metabolizare sunt scosi din corp de rinichi, ficat, plamani, piele.

HOROSCOP PESTI pentru 2019. Pestii vor scapa de datorii, dar vor cauta sa fie singuri

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Au o viata mai sanatoasa din punct de.

HOROSCOP PESTI pentru 2019. Pestii vor scapa de datorii, dar vor cauta si singuratatea

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Au o viata mai sanatoasa din punct de vedere material. Scapa de.

Ludovic Orban, scrisoare deschisa catre Dragnea si Tariceanu: Va somez sa prezentati urgent proiectul de buget pentru 2019

Presedintele PNL Ludovic Orban a transmis o scrisoare catre liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, in care le cere acestora sa prezinte public proiectul de buget pentru 2019 si sa convoace o sesiune extraordinara a parlamentului pentru adoptarea bugetului, din 14 ianuarie.

HOROSCOP VARSATOR pentru 2019. Varsatorii vor un echilibru intre munca si familie. Vor castiga multi bani

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscopul runelor pentru 2019. Anul 2019 are un singur tel. Acumularea e pe primul plan. il va transforma .

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele si favoritele acestui an, Varsatorii isi pot schimba locul de munca

Astrologul Minerva a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre tendintete astrale ale lui 2019 si ce ii asteapta pe nativii fiecarei zodii in acest an. 2019 trebuie sa fie un an de.

HOROSCOP MINERVA pentru 2019. Fecioarele sunt vedetele acestui an, Varsatorii isi pot schimba locul de munca

Astrologul Minerva a vorbit in emisiunea Voi cu Voicu despre tendintete astrale ale anului 2019 si ce ii asteapta pe nativii fiecarei zodii. 2019 trebuie sa fie un an de relas.

HOROSCOPUL RUNELOR PENTRU 2019 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care vor avea un an plin de incercari

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse ce zodii vor avea un an dificil in 2019, potrivit runelor. Taur Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai.

ICCJ a tras la sorti completurile de 5 judecatori pentru 2019. Ce se intampla cu dosarul lui Liviu Dragnea

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au tras la sorti, joi, pentru anul 2019, noii judecatori din completurile de 5 in materie civila si penala. Vor functiona sase completuri in total, spre deosebire de patru, cate erau pana acum,.

PENTRU 2019: iCCJ a stabilit completurile de 5 judecatori

ACTUALIZARE inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a stabilit, astazi, prin tragere la sorti, componenta completurilor de cinci judecatori pentru anul 2019. ) ---- inalta Curte de Casatie si Justitie va desemna, astazi, prin tragere la sorti, magistratii care vor face parte din completurile de 5 judecatori pentru anul 2019.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )