Libnet.ro
UNICEF

16:45

MEDICUL VIRGIL MUSTA: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MEDICUL VIRGIL MUSTA: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara este de parere ca pentru scaderea insemnata a numarului de cazuri de infectii cu virusul SARS CoV-2 este nevoie de un blocaj total de doua sau trei saptamani, insa acest nu este posibil din cauza industriei care a fost afectata, dar si din cauza ca suntem intr-un an electoral, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Medicul Virgil Musta: Ideal ar fi sa se blocheze totul doua sau trei saptamani Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara este de parere ca pentru o scadere insemnata a numarului de cazuri de COVID-19 este nevoie de un blocaj total de doua sau trei saptamani, insa din pacate este an electoral. El spune ca explozia de cazuri va fi greu de stopat: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva.

Virgil Musta: Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Virgil Musta, medic la Spitalul de Boli Infectioase Timisoara, anunta ca pacientii infectati cu Covi.

Medicul Virgil Musta: Ideal ar fi sa se blocheze totul doua sau trei saptamani. Acum va trebui sa alegem intre ce putem salva si ce nu putem salva

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara este de parere ca pentru scaderea insemnata a numarului de cazuri de infectii cu virusul SARS CoV-2 este nevoie de un blocaj total de doua sau trei saptamani, insa acest nu este posibil din cauza industriei care a fost afectata, dar si din cauza ca suntem intr-un an electoral.

Medicul Virgil Musta: Sunt coplesit de gandul ca poate va trebui sa aleg intre viata si moarte

Medicul Virgil Musta, seful Clinicii de Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, este ingrijorat de numarul mare de infectii cu COVID-19.

Medicul Virgil Musta: Ideal ar fi sa se blocheze totul doua sau trei saptamani Explozia de cazuri va fi greu de stopat

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara considera ca o scadere semnificativa a cazurilor de coronavirus ar fi posibila printr-un blocaj total de doua sau trei.

Virgil Musta, despre situatia critica din spitale: Sunt coplesit de gandul ca poate va trebui sa aleg intre viata si moarte

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a tras un semnal de alarma, precizand ca situatia din spitalele din Romania este foarte grava, iar personalul medical este pus intr-o.

Virgil Musta: Au fost situatii in care pacientii aveau saturatii scazute, iar noi nu aveam locuri sa ii internam Daca fiecare individ s-ar proteja de maine, de maine numarul de noi infectari ar fi foarte mic (VIDEO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti, 3. 400 de cazuri noi de COVID-19 depistate la nivel national, iar dr. Virgil Musta, seful sectiei Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din.

CORONAVIRUS |Virgil Musta: Riscul de a ne contamina este foarte mare, ceea ce impune ca masurile sa fie mai riguroase

Virgil Musta, madic la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a atras atentia ca riscul de contaminare cu noul coronavirus este foarte mare, iar recomandarea este ca oamenii sa poarte.

Virgil Musta: Zilele trecute a venit o pacienta COVID-19 care trebuia internata la ATI si nu mai aveam paturi. A stat cateva ore, pana a murit un bolnav din sectie (VIDEO)

Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase de la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat sambata, pentru B1 TV, ca isi doreste foarte mult ca noile masuri anti-coronavirus dispuse de.

Cazul dramatic al unui bolnav COVID care l-a marcat pe dr. Musta. Am asistat la o situatie teribila. Ma sperie gandul ca va trebui sa alegem intre viata si moarte

Un caz dramatic care s-a intamplat in plina pandemie i-a ramas intiparit medicului Virgil Musta, de la Timisoara, aflat in linia intai in lupta cu virusul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )