Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mediul de afaceri cere abrogarea OUG 114 si split TVA

România Liberă România Liberă,
Mediul de afaceri cere abrogarea OUG 114 si split TVA

Mediul de afaceri solicita Cabinetului Orban abrogarea Ordonantei de Urgenta 114, de la finalul anul. continuă pe România Liberă

ALEX MILCEV (EY RPMNIA): Mediul de afaceri solicita noului Guvern abrogarea OUG 1142018 si a masurii Split TVA

Mediul de afaceri solicita noului Guvern abrogarea OUG 1142018 si a masurii Split TVA, care au avut un impact negativ semnificativ asupra firmelor romanesti, a declarat marti Alex Milcev, partener in cadrul firmei de consultanta EY Romania, intr-o intalnire cu presa, transmite Agerpres.

ALEX MILCEV, EY ROMANIA: Mediul de afaceri considera ca ordonanta 114 nu a fost oportuna

Mediul de afaceri considera ca Ordonanta 1142018 nu a fost oportuna si se pune problema in ce masura efectele ei pot fi contracarate, a spus, ieri, intr-o conferinta de profil, Alex Milcev, liderul departamentului de asistenta fiscala si juridica EY Romania. Expertul a mentionat: Toata lumea din mediul de afaceri considera ca ordonanta 114 nu a fost oportuna. Cu siguranta se pune problema in ce masura efectele ei pot fi desfacute, total sau partial. Astepam o pozitie a noului guvern legat de toate sau macar de o parte dintre masuri. Mai concret, vorbim des and 172;pre taxa bancara, de active, taxa in domeniul Telekom si taxa in domeniul energiei. Mai sunt si altele, dar impactul semnificativ financiar provine dinspre cele trei mentionate mai sus.

Iohannis: OUG 114, o smecherie PSD-ista de a face rost de bani. Simpla anulare a Ordonantei nu e fezabila, caci unele chestiuni nu sunt simplu reversibile. ii asigur pe romani ca vom rezolva problema (VIDEO)

Klaus Iohannis, candidatul PNL la prezidentiale, a declarat ca Ordonanta de Urgenta 114 a fost o smecherie prin care PSD-istii au incercat sa pacaleasca romanii ca sunt in stare sa gestioneze economia.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )