Libnet.ro
UNICEF

08:00

MedLife deschide 4 hiperclinici anul viitor: investitii de cel putin 2 mil. euro si 500 de angajati

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
MedLife deschide 4 hiperclinici anul viitor: investitii de cel putin 2 mil. euro si 500 de angajati

Operatorul de servicii medicale private MedLife, controlat de familia Marcu, va deschide anul viitor patru clinici de mari dimensiuni urmand sa angajeze aproximativ 500 de persoane, a declarat Nicolae Marcu, director general al companiei. continuă pe Wall-Street Ro

Un muzeu cu holograme, dedicat legendelor rock, va fi inaugurat anul viitor la Londra

Londonezii pregatesc inaugurarea unui muzeu al hologramelor pentru anul viitor, unde vizitatorii vor putea sa cante alaturi de legende din muzica rock. Astfel, fanii rock-ului vor avea posibilitatea sa cante cot.

Ministrul Chitoiu: Anul viitor vor fi mai multi bani pentru Sanatate

Banii alocati pentru Sanatate vor fi mai multi anul viitor spre deosebire de sumele acordate in acest an si ar putea sa se duca spre 5 puncte procentuale, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Daniel.

Cresterea economiei mondiale se va accelera la 3,1% anul viitor

Cresterea economiei mondiale se va accelera la 3,1% anul viitor si la 3,3% in 2015, potrivit raportului Global Economic Prospects, publicat miercuri de Banca Mondiala, se arata intr-un comunicat de presa.

Constantin, ministrul Agriculturii: Reducerea TVA la carne va fi facuta, probabil, anul viitor

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat marti ca TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii in anul 2014, iar ulterior vor fi posibile reduceri de TVA la legume, fructe si lapte.

Ministrul Constantin: Reducerea TVA la carne se va face, probabil, anul viitor

TVA in sectorul carnii ar putea scadea la 9%, cel mai probabil, in 2014, iar ulterior vor fi posibile reduceri ale taxei pe valoarea adaugata si la legume, fructe si lapte, a declarat, marti, ministrul.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )