Libnet.ro
UNICEF

01:05

MedLife a raportat un profit de 10,9 milioane lei in prima jumatate a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MedLife a raportat un profit de 10,9 milioane lei in prima jumatate a anului

Sistemul Medical MedLife a inregistrat in primele sase luni ale anului 2020 o cifra de afaceri consolidata pro-forma in valoare de 454,6 de milioane de lei, apropiata de valoarea anului 2019. in pofida unui context si a unei crize sanitare fara precedent, prin masurile luate, compania a continuat sa isi desfasoare activitatea si a reusit o majorare a EBITDA datorita masurilor riguroase si rapide de reducere a costurilor aplicate inca de la finalul lunii martie, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

DATORITA PUNERII IN APLICARE A SCHEMEI DE COMPENSARE EU-ETS Alro raporteza un profit de 254 milioane lei, in primul semestru

Alro Slatina ALR) a obtinut, pentru primele sase luni ale anului, un profit net consolidat de 254 milioane lei, de peste trei ori mai mare decat cel de la jumatatea anului trecut, de 80 milioane lei, datorita faptului ca autoritatile din tara noastra au aprobat punerea in aplicare a schemei de compensare EU-ETS.

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Banca Transilvania - profit de 690 milioane lei, in scadere cu 26,8%

Banca Transilvania TLV), cea mai bine clasata companie a pietei noastre de capital din indicele MSCI Frontier Markets, a raportat la nivel de grup un profit net de 690,06 milioane de lei.

Producatorul de medicamente Biofarm a realizat un profit de 29,81 milioane de lei in prima jumatate a anului

Producatorul de medicamente si suplimente alimentare Biofarm a realizat un profit net de 29,81 milioane lei in primul semestru, in crestere cu aproape 6% fata de primul semestru din 2019, cand rezultatul net s-a ridicat la 28,23 milioane lei, potrivit rezultatelor raportate Bursei de Valori Bucuresti BVB), conform news. ro.

Raiffeisen Bank a inregistrat un profit de 280 milioane de lei in prima jumatate a anului

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 280 milioane de lei, fata de 384 milioane de lei la final de S12019. Activele totale ale Raiffeisen Bank au atins valoarea de 46,1 miliarde lei. Activitatea de creditare a continuat sa creasca, iar soldul creditelor acordate clientilor bancii a ajuns la 28,5 miliarde de lei, in crestere cu 4%, fata de perioada similara a anului 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

PE FONDUL DETERIORARII MEDIULUI MACROECONOMIC, IN CONTEXTUL PANDEMIEI DE COVID-19 Profitul Raiffeisen Bank a scazut de la 384 milioane lei la 280 milioane lei

Raiffeisen Bank a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 280 milioane de lei, in scadere fata de cel realizat in aceeasi perioada din 2019, de 384 milioane lei, conform unui comunicat al bancii.

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul Grupului Electrica creste cu 74%, la 190 milioane lei

Grupul Electrica a obtinut, in primul semestru al anului, un profit net consolidat de 190 milioane lei, echivalentul unei cresteri de 74,2% fata de cel din primele sase luni ale lui 2019, se arata intr-un comunicat al furnizorului si distribuitorului de energie electrica remis, astazi, Redactiei.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 10,86 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 10,86 milioane de lei 2,24 milioane de euro).

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Cifra de afaceri a Alum Tulcea s-a diminuat cu 11,9%, la 339,3 milioane lei

Alum TulceaBBGA), singura rafinarie de alumina din tara noastra, a obtinut pentru primele sase luni ale anului curent, o cifra de afaceri de aproape 339,28 milioane lei, cu 11,9% sub cea de la prima jumatate a anului trecut, in timp ce profitul net a coborat cu 62,4%, la circa 26,19 milioane lei, se arata in raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Primarul Robert Negoita face primul pas pentru construirea pasajului gigantic de sub bulevardul Unirii: Consiliul local decide miercuri daca aproba cheltuirea a peste 865 milioane lei pentru proiect

Consiliul local al Sectorului 3 decide miercuri daca aproba indicatorii tehnico-economici pentru pasajul rutier gigant de sub bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia. Acesta va avea o lungime de 2,5 km, doua etaje subterane de parcare cu peste 2. 800 de locuri si va costa circa 865 milioane lei, potrivit proiectului de hotarare ce va fi discutat miercuri de consilierii locali. Dupa realizarea pasajului, la suprafata, bulevardul Unirii va deveni pietonal. Principala problema este ca bulevardul se afla in administrarea Primariei Capitalei, iar Sectorul 3 nu poate investi in ceva ce nu ii apartine, potrivit legii. Ana Galbenu, consilier USR Sector 3, este de parere ca acest pasaj trebuie realizat de Primaria Capitalei.

CURTEA DE CONTURI: Prejudicii de 38,3 milioane de lei si abateri de 659 milioane lei la cheltuielile efectuate in starea de urgenta

Inspectorii Curtii de Conturi a Romaniei au constatat ca, la nivel central si local, in perioada 16 martie-31 mai 2020, abaterile financiar-contabile sunt de 659 de milioane de lei, in timp ce prejudiciile rezultate in urma achizitiilor publice efectuate in starea de urgenta sunt de 38,3 milioane de lei. Constatarile inspectorilor Curtii de Conturi au fost reunite intr-un raport spectial privind gestionarea resurselor publice in perioada starii de urgenta, document care a fost inaintat Parlamentului si care a fost publicat, ieri, pe site-ul institutiei publice de control financiar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )