Libnet.ro
UNICEF

01:05

MedLife a trimis 22 concentratoare de oxigen la Spitalul Judetean din Sibiu

România Liberă România Liberă,
MedLife a trimis 22 concentratoare de oxigen la Spitalul Judetean din Sibiu

Medical MedLife pune la dispozitia unitatii medicale echipamente destinate pacientilor infectati cu . continuă pe România Liberă

MedLife pune la dispozitia Spitalului Judetean din Sibiu 22 de concentratoare de oxigen pentru ingrijirea pacientilor cu Covid-19

Sistemul Medical MedLife vine in sprijinul autoritatilor locale si a unitatilor medicale de stat din tara si pune la dispozitia Spitalului Judetean din Sibiu 22 de concentratoare de oxigen, destinate ingrijirii pacientilor infectati cu SARS-CoV-2 care necesita oxigen.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati. 27 de cadre medicale au fost testate pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2

Marti, directorul Spitalului Judetean Sf. Andrei, din Galati, a anuntat ca trei sectii ale unitatii medicale vor fi inchise pentru dezinfectie terminala, scrie Agerpres. 27 de cadre medicale au fost.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea. Detalii de ultima ora

Un nou incendiu a izbucnit in dimineata aceasta la un spital din Cluj-Napoca. Astfel ca pacientii au fost evacuati de urgenta, pana ce focul a fost stins in totalitate de salvatori. Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea De mentionat este si faptul ca acest incendiu este al doilea .

Seful ISU Cluj, despre incendiul de duminica dimineata: Spitalul CFR din Cluj-Napoca nu are autorizatie de securitate la incendiu. A fost verificat in aceasta primavara si sanctionat (VIDEO)

Seful ISU Cluj, Ion Moldovana declarat pentru B1 TV, ca spitalul CFR din Cluj-Napoca, unde a avut loc un incendiu,duminica dimineata, nu detine autorizatie de securitate la incendiu, iar din aceasta.

CORONAVIRUS |Targoviste: Un barbat internat in spital si-a pus fiul sa sune la 112 pentru ca nu mai avea oxigen. Ce spune managerul spitalului

Situatie de necrezut la Spitalul Judetean din Targoviste! Un barbat in varsta de 65 de ani, internat in unitatea medicala, si-a pus copiii sa sune la 112 pentru ca simtea ca se sufoca si a constatat ca.

Unitate mobila pentru triajul pacientilor oncologici care ajung la Spitalul Judetean Sibiu

Asociatia Daruieste Viata a trimis la Sibiu o unitate mobila destinata triajului epidemiologic pen.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Arad: 135 de angajati infectati

La spitalul Judetean Arad este focar de coronavirus. Numarul angajatilor unitatii medicale infectati cu SARS-CoV-2 s-a dublat in ultimele 10 zile si a ajuns la 135. Focar de Covid-19 la.

DNA, dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru suma de 6 milioane lei, instalate la Spitalul judetean Sibiu

Procurorii DNA a deschis un dosar penal in cazul containerelor achizitionate pentru pacientii Covid internati la Spitalul judetean Sibiu. Pentru achizitionarea acestora s-a platit suma de 6 milioane de lei, a.

Ce au descoperit pompierii sositi sa stinga focul la Spitalul CFR din Cluj

Un incendiu a izbucnit in zorii zilei de duminica, 22 noiembrie, la Spitalul CFR din Cluj din cauza unui scurtcircuit. Pompierii au intervenit la fata locului cu mai multe echipaje si au reusit sa stinga flacarile.

Spitalul CFR din Cluj nu avea autorizatie de securitate pentru incendiu, desi a fost amendat anul trecut

Spitalul CFR Cluj-Napoca, unde duminica a avut loc un incendiu, nu a solicitat si nu a obtinut autorizatia de securitate la incendiu. in urma celor constatate, spitalul a primit o sanctiune contraventionala de 50. 000 lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )