Libnet.ro
UNICEF

21:15

Mega Image deschide primul magazin din Oradeasi are il plan sa ajunga la trei unitati pana la finalul anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mega Image deschide primul magazin din Oradeasi are il plan sa ajunga la trei unitati pana la finalul anului

Mega Image deschide primul magazin din Oradea, parte din planul de expansiune in teritorii noi din tara, in orase care sunt centre urbane puternice, cu potential si dezvoltare accelerata. Retailerul vrea, ca pana la finalul anului, sa deschida alte. continuă pe Wall-Street Ro

Mega Image deschide primul magazin din Oradeasi are il plan sa ajunga la trei unitati pana la finalul anului

Mega Image deschide primul magazin din Oradea, parte din planul de expansiune in teritorii noi din tara, in orase care sunt centre urbane puternice, cu potential si dezvoltare accelerata. Retailerul vrea, ca pana la finalul anului, sa deschida alte.

Mega Image deschide un nou magazin in Iasi, intr-o locatie in centrul istoric al orasului

Mega Image deschide un nou magazin in Iasi, situat in centrul orasului si ajunge, astfel, la noua magazine in Iasi, dintre care sase Mega Image si trei ShopGo, potrivit unui comunicat de presa.

Mega Image livreaza cumparaturi acasa in 60 de minute

Mega Image extinde parteneriatul cu eMag pentru a oferi acces rapid la produse alimentare si pentru casa livrate in 60 de minute prin noua platforma online Tazz by eMag, potrivit unui comunicat al retailerului.

VIDEO Bataie cu sabii si cutite intre doua grupuri de romi, intr-un magazin din Baia Mare

Un incident violent a avut loc marti seara intr-un magazin din Baia Mare, unde membrii a doua grupuri de romi s-au batut cu sabii si cutite. La fata locului au fost mobilizate trupe de interventie ale politiei, jandarmeriei si armatei.

DATE ALE FEDERATIEI MONDIALE A BURSELOR PENTRU TRIMESTRUL INTAI: Piata actiunilor din Seychelles are cea mai mare crestere a capitalizarii din lume

MERJ Exchange, Bursa de Valori din Seychelles, a consemnat, in primul trimestru din anul curent, cea mai mare crestere anuala a capitalizarii de piata, la nivel mondial, potrivit cifrelor anuntate de Federatia Mondiala a Burselor WFE), preluate de thetrade news. com.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Veniturile Grupului Enel au scazut cu peste 12%, la 19,98 miliarde euro

Veniturile Grupului energetic italian Enel au scazut in primul trimestru al acestui an cu 12,2%, la 19,985 miliarde de euro, de la 22,755 miliarde de euro in primul trimestru din 2019, in timp ce profitul net din activitati curente a crescut cu 10,5%, la 1,281 miliarde euro, fata de 1,159 miliarde de euro in primul trimestru din 2019, potrivit raportului transmis de grup.

LG a publicat rezultatele financiare pe primul trimestru din 2020

Compania LG Electronics Inc. a emis un comunicat in care a raportat rezultatele financiare pe primul trimestru al anului 2020. Reprezentantii companiei au anuntat un record al marjei de profit pe primul trimestru din toata istoria companiei.

Avocata Laurei Codruta Kovesi: Am fost singura persoana care i-a spus ca are sanse la CEDO A fost primul reclamant din viata mea care nu a dorit nicio suma de bani

Nicoleta Popescu, avocata care a reprezentat-o pe Laura Codruta Kovesi la CEDO, povesteste culisele dosarului, afirmand, intr-un interviu pentru PressHub, ca ea a fost singura persoana care i-a spus fostei sefe a DNA ca are sanse la Curtea europeana, pentru ca nimeni nu ii dadea nicio sansa.

Profitul ING a scazut cu 40% in primul trimestru din cauza majorarii provizioanelor

Grupul ING Groep NV, cel mai mare grup bancar din Olanda, a raportat vineri o scadere dramatica a profitului net in primul trimestru, dupa ce provizioanele pentru acoperirea posibilelor pierderi s-au triplat in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Grupul BRD - profit net de 241 milioane de lei

Profitul net al Grupului BRD a scazut la 241 de milioane de lei in primul trimestru al anului 2020 fata de 301 milioane lei in primul trimestru al anul 2019, influentat de costul riscului, dupa recunoasterea unui provizion in contextul crizei COVID-19, potrivit unui comunicat al bancii remis miercuri AGERPRES.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )