Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mega Mall- primul centru comercial din Romania certificat international pentru masurile de siguranta sanitara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mega Mall- primul centru comercial din Romania certificat international pentru masurile de siguranta sanitara

Mega Mall devine primul centru comercial din Romania care primeste Certificatul de Conformitate COVID-19. Obtinerea acestei acreditari este dovada ca mall-ul functioneaza in conformitate cu standardele sanitare internationale si le ofera clientilor o experienta de shopping in siguranta. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Primii doi elevi din Romania infectati cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor pentru elevii din anii terminali

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Iasi a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul astfel de caz din Romania dupa redeschiderea scolilor, in 2 iunie, pentru pregatirea elevilor din clasele a VIII-a si a XII-a. Un al doilea caz a fost inregistrat la Gura Humorului, fiind vorba despre o eleva de clasa a XII-a.

Fenomen unic in lume. Cum s-a golit pe 7 iunie, la 5.00 dimineata, un sat din Romania

Ca Romania a dat multa forta de munca occidntului este un lucru stiut. ba mai mult, in timp ce Europa era i carantina, din Romania au plecat la cules de sparanghel, in Germania, sute de romani. Dar niciodata, cel putin in ultimele doua decenii, nu a existat un astfel de exod ca cel din judetul .

Fii atent la RCA: schimbarea majora introdusa deja de asiguratorii din Romania te poate costa scump

Cu scopul de a preveni fraudarea sistemului, unul dintre cei mai mari asiguratori din Romania introduce o schimbare majora in procedura de incheiere a asigurarilor de tip RCA. Ce trebuie sa.

Radiografia autostrazilor si drumurilor expres din Romania, prezentata de Lucian Bode, ministrul Transporturilor, in direct pe B1 TV. Ce proiecte au probleme si pe cati kilometri se vor intinde santierele pana la final de 2020 (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a prezentat o radiografie a proiectelor de autostrada si drumuri expres din Romania, marti seara, in direct pe B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire.

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

Guvernul a avut consultari cu reprezentantii Asociatiei Societatilor Financiare din Romania. Scopul, introducerea unui mecanism de finantare complementar IMM Invest

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, consultari cu reprezentantii Asociatiei Societatilor Financiare din Romania despre introducerea unui mecanism de finantare complementar Programului IMM Invest. Scopul este.

Situatie fara precedent in magistratura din Romania: blocarea concursurilor de admitere in magistratura Guvernul si Parlamentul sa faca urgent modificari legislative - Forumul Judecatorilor

Forumul Judecatorilor din Romania cere Guvernului si Parlamentului sa gaseasca rapid solutii pentru modificari legislative necesare desfasurarii concursurilor de admitere in magistratura, examenelor de absolvire a Institutului National al Magistraturii si examenelor de capacitate. Magistratii invoca faptul ca o decizie a CCR a stabilit ca Statutul judecatorilor si procurorilor nu prevede aspecte esentiale privind concursul pentru admiterea in magistratura, cum sunt etapele si probele de concurs, modalitatea de stabilire a rezultatelor si posibilitatea de contestare a fiecarei probe.

Chile va inchide ambasada din Romania, alaturi de alte 4 ambasade. Motivul: necesitatea de economii pe fondul crizei corona (presa)

Guvernul chilian va inchide cinci ambasade, pe cele din Romania, Grecia, Danemarca, Algeria si Siria, facand astfel economii cuprinse intre 3 si 4 miliarde de pesos chilieni intre 3,4 si 4,6 milioane de euro) anual, in contextul pandemiei de coronavirus, scrie ziarul El Litoral, care citeaza El Mercurio. Ziarul chilian a informat ca Ministerul Afacerilor Externe le-a spus ambasadorilor din aceste cinci tari, vinerea trecuta, ca ar trebui sa inceapa pregatirile pentru a inchide misiunile diplomatice pe care le conduc, catre sfarsitul anului.

Digi24: Restaurantele din Romania au inceput sa aplice taxa Covid-19. Reactia Fiscului

Dupa modelul tarilor din Vest sau SUA, unii patroni de restaurante din Romania au inclus asa numita taxa de coronavirus.

Este legala taxa Covid, perceputa de unele restaurante din Romania?

Urmatorul val de relaxare va veni cel mai probabil, in romania, pe 15 iunie, in doar cateva zile. Si va veni, probabil, la presiunea proprietarilor de hoteluri, restaurante si mall-uri, care isi doresc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )