Libnet.ro
UNICEF

11:15

Meghan Markle l-a inselat pe Printul Harry. Informatii de ultima ora din familia ducesei

Playtech Playtech,
Meghan Markle l-a inselat pe Printul Harry. Informatii de ultima ora din familia ducesei

Sora celebrei Meghan Markle face noi dezvaluiri uluitoare. Aceasta sustine ca sotia Printulului Harry l-ar fi inselat pe acesta. Dezvaluiri uluitoare despre Meghan Markle Samantha Markle aduce acuzatii grave la adresa surorii sale. Femeia sustine ca Meghan l-ar fi inselat pe Printul Harry cu nimeni altul decat cu bucatarul Cory Vitiello. Daca Meghan si Harry . continuă pe Playtech

De ce nu mai apare Meghan Markle in certificatul de nastere al fiului ei. Gest fara precedent la Casa Regala

Archie, fiul lui Meghan Markle si al printului Harry, nu mai are trecut in certificatul de nastere si prenumele mamei sale. Aceasta schimbare a avut loc la o luna dupa nasterea micutului, insa acum s-a aflat de ea. De ce nu mai apare Meghan Markle in certificatul de nastere al fiului ei Gestul lui Meghan .

Dezvaluiri fara perdea! Meghan Markle s-ar fi iubit cu bucatarul Cory Vitiello in timp ce avea o relatie cu Printul Harry

Sora instrainata a fostei actrite continua seria dezvaluirilor. Samatha Marklesustine ca ducesa de Sussex se vedea cu bucatarulCory Vitielloin acelasi timp in care se intalnea cu Printul Harry.

Prin ce a trecut Meghan Markle. Sotia Printului Harry, momente crunte: putina lume stia despre ele

Meghan Markle nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sotia printului Harry a avut parte de o viata de film. Desi, multe femei probabil o invidiaza, ea a trecut prin numeroase impasuri de-a lungul vietii sale. Despre ce este vorba si ce nu stiai despre ducesa de Sussex. Meghan Markle a avut o viata demna .

Printul Harry a obtinut despagubiri si scuze din partea tabloidului Mail on Sunday. Ce acuzatii s-au facut

Printul Harry a obtinut scuze si despagubiri din partea tabloidului Mail on Sunday care l-a acuzat ca i-a ignorat pe colegii din Marina Regala dupa ce s-a indepartat de familia regala, in virtutea unui acord validat luni de justitie, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )