Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meghan Markle, mama pentru a doua oara? Apropiatii au dat-o de gol

Playtech Playtech,
Meghan Markle, mama pentru a doua oara? Apropiatii au dat-o de gol

Se zvoneste ca Meghan Markle si Printul Harry ar putea sa isi mareasca familia din nou. Presa britanica speculeaza aparitiile din ultima vreme a ducilor de Sussex. Meghan Markle si Printul Harry au scapat de tutela familei regale Acestia incearca sa duca o viata normala in Canada, alaturi de fiul lor Archie. Din nefericire, acest . continuă pe Playtech

Noi amanunte din viata lui Meghan Markle au iesit la lumina! Vezi care este misterul pe care aceasta nu si l-ar fi dorit niciodata dezlegat

Un nou amanunt iese la iveala in ceea ce o priveste pe Meghan Markle. Sotia printului Harry mai are un nume pe care a decis sa nu-l faca public. Numele din buletin a acesteia este. Rachel Meghan Markle, scrie.

CUTREMUR la palat! MEGHAN MARKLE nu a mai suportat DUREREA! A facut gestul EXTREM

Meghan Markle a facut dezvaluiri cutremuratoare pe un blog, in urma cu cativa ani, cand activa inca in industria filmului. A trebuit sa ma imprumut de bani, sa accept joburi de care imi era.

Meghan Markle regreta ca a renuntat la cariera ei de actrita pentru un rol in familia regala: Nu s-a comparat cu viata cu care era obisnuita

Meghan Markle regreta ca a renuntat la cariera ei de actrita pentru un rol in familia regala britanica, potrivit unui biograf regal.

SOC LA CASA REGALA BRITANICA! iMI ERA SCARBA. Meghan Markle, DEZVALUIRI iNGROZITOARE! in ce mod a fost UMILITA

Meghan Markle, inainte de a se casatori cu Printul Harry, era actrita. Meghan avea si un blog inainte.

SOC TOTAL iN FAMILIA REGALA! Meghan Markle a recunoscut RELATIA SECRETA! Printul HARRY a aflat adevarul despre COPIL

Casa regala britanica se cutremura, dupa ce presa din Regat anunta divortul dintre Meghan Markle si printul Harry. DOLIU LA KANAL D! S-A STINS DIN VIATA! ANDREEA MANTEA, CONDOLEANTE Totul a pornit.

TRAGEDIE LA PALAT! Meghan Markle a facut GESTUL DISPERAT! Nu a mai suportat durerea

Meghan Markle a facut in urma cu cativa anis dezvaluiri cutremuratoare despre calvarul pe care l-a trait pe platourile de filmare.

Cum a ajuns sa arate Laura Teodoru, la doi ani dupa ce a plecat de la Digi 24. A nascut a doua oara FOTO

Cum arata acum Laura Teodoru, prezentatoarea stirilor sportive la Digi 24, la doi ani dupa ce a parasit statia? A fost ceruta in casatorie de iubitul milionar si nascut a doua oara. Cum arata Laura Teodoru, la doi ani dupa ce a plecat de la Digi 24? Laura Teodoru a prezentat timp de 11 ani .

VIDEO Broaste de sticla extrem de rare au fost vazute pentru prima oara in 18 ani si duse la un centru special

Trei broaste de sticla, specie extrem de rara care traieste in Bolivia si alte parti din America Centrala si de Sud, au fost vazute pentru prima oara in 18 ani. Denumirea vine de la faptul ca broastele sunt cu-adevarat transparente, cantaresc doar 70-80 de g si au 19-24 de mm.

Matusa dictatorului Kim Jong Un a fost vazuta in public, pentru prima oara de la executarea sotului in 2013

Matusa dictatorului Kim Jong Un a fost vazuta pentru prima oara in public de la executia sotului ei in 2013, scrie BBC News. Presa locala a dat publicitatii o poza in care aceasta apare la sarbatorile dedicate noului an.

SOC in FAMILIA REGALA: Meghan Markle la PROCES cu TATAL sau? SCANDALUL NU se mai TERMINA!

SCANDALUL dintre Thomas Markle si sotia Printului Harry nu se mai sfarseste. Barbatul a criticat-o dur pe fiica sa pentru decizia de a de a se muta in Canada alaturi de sotul si fiul ei, iar acum urmeaza sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )