Libnet.ro
UNICEF

01:06

Meghan Markle nu il poate parasi pe Harry niciodata. Motivul este o umilinta pentru ea

Playtech Playtech,
Meghan Markle nu il poate parasi pe Harry niciodata. Motivul este o umilinta pentru ea

In ultima vreme ies la iveala tot mai multe controverse in ceea ce o priveste pe Meghan Markle. Ultimele istorisiri vorbesc despre compromisuri si despre secrete care ar fi trebuit sa fie bine pazite. Meghan Markle nu-l poate parasi pe printul Harry Meghan Markle trebuie sa se agate de printul Harry, pentru ca este intrarea . continuă pe Playtech

Printul Harry si Meghan Markle au avut o mare surpriza cand au vazut noii vecini din SUA. Surpriza uriasa

In Statele unite, Printul Harry si Meghan Markle, ii vor avea ca vecini, printre altii, pe cantareata Katy Perry si actorul Orlando Bloom, care au cumparat recent o casa in cartierul exclusivist Montecito din Los Angeles. Potrivit ziarului spaniol ABC, Perry si Bloom se vor casatori in curand. Printul Harry si Meghan Markle au avut .

Meghan Markle a scris istorie in casa regala cu ce a facut acum la alegerile din SUA

Meghan Markle si-a folosit votul la alegerile prezidentiale si a trimis votul prin posta, conform site-ului Page Six. Si facand acest lucru, ea a facut istorie, devenind primul membru din familia regala britanica care a votat la alegerile din SUA sau la oricare alte alegeri. Meghan Markle a scris istorie in casa regala Membrii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )