Libnet.ro
UNICEF

08:00

Meghan Markle vrea sa se lanseze la Hollywood. Reactia lui Harry i-a scos pe multi din sarite

Playtech Playtech,
Meghan Markle vrea sa se lanseze la Hollywood. Reactia lui Harry i-a scos pe multi din sarite

S-au retras din indatoririle regale ca membri superiori ai familiei regale britanice, iar acum fiecare umbla in diferite parti pentru a-si intretine familia in continuare, dorindu-si, odata cu renuntarea la rang, sa atinga independenta financiara mult visata. in timp ce Harry isi cauta inca locul, Meghan e decisa sa urmeze exemplul actritelor de prima mana . continuă pe Playtech

Decizia luata de Meghan Markle si Printul Harry, care o va intrista pe Regina Elisabeta. Ce au refuzat sa faca cei doi

Meghan Markle si Printul Harry pare ca nu se opresc din a lua decizii in defavoarea Reginei Elisabeta. Care este ultima hotarare luata de cei doi si de ce o va intrista extrem de tare pe suverana? Meghan Markle si Printul Harry o supara din nou pe Regina Meghan Markle si Printul Harry o supara .

O noua lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle! Decizia autoritatilor este definitiva

Noua lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle, in luna in care isi vor pierde oficial titulaturile. Ce decizie au luat autoritatile britanice si cum ii afecteaza? Noua lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle Ducii de Suusex isi vor pierde luna aceasta oficial titulaturile, iar de acum nu vor mai avea paza asigurata din .

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, nu vor mai avea asigurata paza din partea guvernului canadian

Securitatea canadiana nu ii va mai pazi pe printul Harry si Meghan Markle dupa ce isi vor pierde titlurile de membri seniori ai familiei regale britanice.

Guvernul canadian nu va mai asigura paza printului Harry si a lui Meghan Markle de luna viitoare

Printul Harry si Meghan Markle nu vor mai fi paziti de catre securitatea canadiana atunci cand isi vor pierde titlurile de membri seniori ai familiei regale, lucru care se va intampla luna viitoare, potrivit informatiilor transmise de guvernul tarii, noteaza CNN.

Umilinta pentru printul Harry si Meghan Markle: Canada refuza sa ii mai pazeasca si sa le plateasca cheltuielile de securitate

Canadienii au decis sa nu ii mai pazeasca si sa nu le mai plateasca ducilor de Sussex, printul Harry 35 de ani) si Meghan Markle 38 de ani), cheltuielile de securitate dupa ce nu vor mai avea titluri regale.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, intristata de o noua decizie a lui Meghan Markle

Fosta actrita Meghan Markle se va reuni saptamana aceasta cu printul Harry la Londra pentru a participa la ultima aparitie publica a cuplului princiar inainte de a inceta sa mai reprezinte familia regala britanica. Meghan nu intentioneaza sa-l aduca si pe fiul lor, Archie, stranepotul reginei Elisabeta a II-a, fapt care a intristat-o profund pe suverana, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )