Libnet.ro
UNICEF

19:15

Melania Trump, sotia presedintelui american, blocata la resedinta din Hamburg de protestele anti-G20

Hotnews Hotnews,
 Melania Trump, sotia presedintelui american, blocata la resedinta din Hamburg de protestele anti-G20

Sotia presedintelui american, Melania Trump, era blocata vineri in resedinta sa din Hamburg din cauza numeroaselor manifestatii anti-G20 din orasul german, au anuntat purtatorul sau de cuvant si o sursa apropiata delegatiei americane, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Moment JENANT pentru Trump! A fost lasat cu mana intinsa de sotia presedintelui polonez (FOTO, VIDEO)

Donald Trump a trecut print-un moment destul de jenant in timpul vizitei sale in Polonia. A aparut un video in care se poate observa cum sotia presedintelui polonez, Agata Duda, l-a lasat cu.

Petre M. Iancu: Trump, Varsovia si presa lumii libere. Expertii ar fi trebuit sa salute capacitatea presedintelui american de a-si indrepta rapid erorile vadite |COMENTARIU DW

Jurnalistul Petre M. Iancu atrage atentia, intr-un comentariu publicat pe site-ul Deutsch asupra modului in care presa a relatat despre participarea presedintelui american Donald Trump la Summitul Initiativa celor trei Mari .

VIDEO. Donald Trump participa la Summitul Initiativei celor trei Mari, la Varsovia. Presedintele Andrzej Duda: Vizita presedintelui american intareste pozitia Poloniei in UE

Presedintele polonez Andrzej Duda a afirmat, joi, ca vizita presedintelui american Donald Trump la Varsovia intareste pozitia Poloniei in cadrul Uniunii Europene.

Violente in Hamburg, in timpul summitului G20. Politia cere intariri. Melania Trump, blocata in resedinta

Continua violentele in Hamburg, unde zeci de persoane au fost retinute si peste 150 de politisti au fost raniti in ciocnirile cu protestatarii. Politia din Hamburg a fost nevoita sa ceara.

Melania Trump, ravasitoare de Ziua Independentei - FOTO

Este o prezenta impunatoare si notabila cu fiecare aparitie si nu a dat gres pana acum cu alegerile vestimentare. Asa ca de Ziua Independentei, pe 4 iulie, a primit din nou aplauze pentru tinuta sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )