Libnet.ro
UNICEF

08:45

Melescanu ia amenintarea Rusiei ca pe o gaselnita, ambasadorul rus spune ca nu exista

Playtech Playtech,
Melescanu ia amenintarea Rusiei ca pe o gaselnita, ambasadorul rus spune ca nu exista

Ministerul Apararii de la Kremlin spera ca americanii sa distruga scutul antiaerian din Romania. Daca ii asculti pe Melescanu si pe ambasadorul Rusiei, ai crede ca nu trebuie sa-ti faci griji. Fara sa se fereasca in vreun fel sau sa para ca are emotii, Ministrul Aparararii din Rusia a cerut Statelor Unite un lucru cat [] . continuă pe Playtech

Amenintarea Rusiei: baza americana de la Deveselu pune Romania in pericol

Se discuta de cateva saptamani de amenintari voalate la adresa Romaniei din partea Rusiei. Noile declaratii din partea Ministerului Apararii de la rusi spulbera orice echivoc. Daca Statele Unite ale Americii nu renunta la scutul antiracheta de pe teritoriul tarii noastre, riscul la care este expusa Romania tinde sa devina din ce in ce mai [] .

Ambasadorul rus la Bucuresti: Rusia nu are nicio intentie ostila impotriva Romaniei

Rusia nu are nicio intentie ostila impotriva Romaniei, a declarat joi ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, intr-o conferinta de presa. Kuzmin a vorbit despre premisele relatiei Rusia -.

Ambasadorul rus Valeri Kuzmin: Rusia nu are intentii agresive fata de Romnia

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a declarat, joi ca Moscova nu are intentii ostile, agresive fata de Romania, o tara din vecinatatea sa, in conditiile in care cel mai bun mod de a dezvolta relatii cu vecinii este sa cauti o vecinatate buna.

AMBASADORUL RUS LA BUCURESTI, DESPRE TRATATUL INF: Rusia nu are intentii cu caracter ostil fata de Romania

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, a declarat astazi ca tara sa este dispusa sa poarte un dialog cu Statele Unite pe tema Tratatului Fortelor Nucleare Intermediare INF), insa nu va fi cea care sa initieze discutiile, si a dat asigurari ca Romania nu va fi tinta unor actiuni ostile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )