Libnet.ro
UNICEF

21:30

Melescanu, in delegatia premierului Dancila in vizita oficiala din Israel

B1 B1,
Melescanu, in delegatia premierului Dancila in vizita oficiala din Israel

Ministrul de Externe, Teordor Melescanu, va face parte din delegatia cu care premierul Viorica Dancila se deplaseaza in Israel, in vizita care are loc imediat dupa controversa starnita de anuntul lui Liviu. continuă pe B1

Viorica Dancila, vizita FULGER in Israel, dupa SCANDALUL mutarii Ambasadei (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila va face, miercuri si joi, o vizita fulger in Israel. Prim ministrul va efectua aceasta vizita in contextul in care Liviu Dragnea a anuntat ca Executivul a adoptat un memorandum.

UPDATE Dragnea se afla azi in Israel. Tot azi are ultimul termen in proces. Si premierul Dancila e intr-o vizita oficiala in Israel, tinuta la secret de Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi miercuri prezent in Isreal, au precizat surse politice pentru Adevarul, acesta fiind invitat de premierul Benjamin Netanyahu. Tot in Israel se afla in aceste zile, intr-o vizita oficiala, si prim-ministrul Viorica Dancila, pe care Guvernul a tinuta secreta pana in ultimul moment.

Guvernul confirma pe ultima suta de metri: Viorica Dancila va face o vizita de doua zile in Israel

La scurt timp de la conferinta de presa sustinuta de purtatorul de cuvant al Executivului, Nelu Barbu, Guvernul Romaniei a emis un comunicat anuntand ca premierul Viorica Dancila va efectua o vizita oficiala de doua zile in Israel. Cu doar o ora inainte, Nelu Barbu declara ca nu are de facut niciun anunt cu privire la programul primului ministru. Potrivit comunicatului, vizita se inscrie in seria de contacte destinate relatiilor bilaterale.

Surse: Dragnea, prezent azi in Israel. Liderul PSD a fost invitat de premierul Netanyahu. Dancila, aflata si ea in vizita oficiala

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi miercuri prezent in Isreal, au precizat surse politice pentru Adevarul, acesta fiind invitat de premierul acestei tari, Benjamin Netanyahu. Tot in Israel se afla in aceste zile, intr-o vizita oficiala, si prim-ministrul Viorica Dancila, politician care a recunoscut ca Guvernul pe care il conduce a adoptat un memorandum prin care incepe relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

UPDATE Prezenta lui Dragnea in Israel, confirmata. Liderul PSD a fost invitat de premierul Netanyahu. Dancila, aflata si ea in vizita oficiala, tinuta la secret

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi miercuri prezent in Isreal, au precizat surse politice pentru Adevarul, acesta fiind invitat de premierul Benjamin Netanyahu. Tot in Israel se afla in aceste zile, intr-o vizita oficiala, si prim-ministrul Viorica Dancila, pe care Guvernul a tinuta secreta pana in ultimul moment.

Rasturnare de situatie. Cine ii va asigura paza premierului Dancila in Israel

Rasturnare de situatie cu privire la plecarea Vioricai Dancila in Israel. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat ca Israelul ii va asigura protectia si paza premierului roman. Nicio institutie din.

Cehia ia exemplul Romaniei si isi muta ambasada din Israel la Ierusalim

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a anuntat miercuri seara ca sediul ambasadei din Israel va fi mutat de la Tel Aviv la Ierusalim. Liderul a explicat ca mutarea sediului misiunii diplomatice se va face in trei.

Presedintele Cehiei anunta mutarea sediului ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Presedintele Cehiei, Milos Zeman, a anuntat miercuri seara ca sediul ambasadei din Israel va fi mutat de la Tel Aviv la Ierusalim, dar Guvernul de la Praga nu a confirmat un plan concret in acest sens, informeaza.

Liberalii cer audierea lui Melescanu n scandalul mutarii ambasadei din Israel

PNL cere audierea ministrului Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, la comisiile de politica externa ale Parlamentului pentru a da explicatii in legatura cu mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, informeaza news. ro.

Deputatul european Siegfried Muresan i solicita premierului Dancila sa comunice daca Guvernul are un plan strategic pentru ca eventuala vnzare a combinatului de la Galati sa aiba efecte minime asupra economiei Romniei

Eurodeputatul Siegrfried Muresan i-a solicitat, luni, premierului Viorica Dancila sa comunice daca exista un plan strategic al Guvernului pentru ca eventuala vanzare a Combinatului siderurgic de la Galati sa aiba efecte minime asupra economiei Romaniei si a zecilor de mii de persoane ale caror venituri depind de functionarea fabricii, in contextul in care, peste doar o luna, Comisia Europeana va raspunde propunerii companiei ArcelorMittal de a vinde combinatul de la Galati.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )