Libnet.ro
UNICEF

10:00

Melescanu:Nu nteleg foarte bine care este obiectivul protestului de pe 10 august

Hotnews Hotnews,
 Melescanu:Nu nteleg foarte bine care este obiectivul protestului de pe 10 august

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a declarat marti ca nu intelege care este obiectivul protestului anuntat pentru data de 10 august la Bucuresti, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Melescanu nu intelege motivatia romanilor din diaspora: Nu inteleg foarte bine care este obiectivul protestului

Teodor Melescanu a facut cateva declaratii referitoare la mitingul romanilor din diaspora, anuntat pe 10 august in Piata Victoriei. Mai exact, Ministrul Afacerilor Externe a precizat ca protestul este o chestiune normala, insa nu intelege motivatia.

Horoscop 6 august. Berbecii se simt foarte bine, Fecioarele au planuri de calatorie

Horoscop 6 august Berbec Astazi va simtiti ca pestele in apa. Totul vi se pare simplu si foarte usor de realizat. Este o perioada excelenta, de exemplu, pentru continuarea studiilor sau pentru a va.

Care este TARIFUL Biancai Dragusanu: Totul a iesit la iveala dupa telenovela cu Tristan Tate

De cand este in centrul atentiei cu relatia pe care o are cu Tristan Tate, Bianca Dragusanu are contracte banoase si este solicitata sa participe la tot felul de evenimente care ii aduc bani. Potrivit unor.

Noi precizari ale Primariei Capitalei despre vacantele n Grecia pentru seniori. Care este costul pentru fiecare participant / Au fost ocupate toate locurile, nu se mai primesc nscrieri

Primaria Capitalei spune ca suma totala a proiectului La pas prin taramul legendar al Greciei este de 1. 000 lei si nu de 1. 650 lei, asa cum a fost initial prezentat in spatiul public, subliniind, totodata, si ca pentru fiecare participant, costul este de 334 euro.

Isarescu a inundat luni piata interbancara cu lichiditate. Care este efectul

BNR le-a dat astazi bancilor 10,5 mld. lei in prima operatiune repo organizata in 2018, prin care banca centrala achizitioneaza temporar titluri de stat aflate in portofoliul institutiilor de credit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )