Libnet.ro
UNICEF

01:05

Melescanu participa la reuniunea CAE, la care se va discuta si situatia din Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Melescanu participa la reuniunea CAE, la care se va discuta si situatia din Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, va participa, luni, la reuniunea Consiliului Afaceri. continuă pe România Liberă

Teodor Melescanu va discuta la Consiliul Afacerilor Externe de la Luxemburg, despre situatia din Republica Moldova

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, va participa, luni, la reuniunea Consiliului Afaceri Externe CAE) de la Luxemburg, pe agenda careia este si situatia din Republica Moldova. Potrivit unui.

Melescanu a discutat, la Odessa, cu omologul sau ucrainean despre situatia din Republica Moldova

Ministrul afacerilor externe, Teodor Melescanu, a avut, vineri, la Odessa, o intrevedere de lucru cu omologul din Ucraina, Pavlo Klimkin. Principala tema de discutie a vizat evolutiile recente din Republica Moldova, cu accent pe asigurarea unei tranzitii pasnice si inclusive, pentru iesirea din criza, informeaza MAE.

Adrian Nastase, despre situatia din Republica Moldova: Sa nu ne incurcam in fleacuri, cum ar fi statul de drept, Constitutia...

Adrian Nastase a comentat, vineri, intr-o postare pe blogul sau, situatia actuala din Republica Moldova. Premisele pentru analiza fara sa tinem seama daca persoanele sunt simpatice sau nu): Noul guvern al.

5 plante de apartament care absorb umiditatea din aer

Oamenii nu sunt constienti in totalitate de abilitatile extraordinare ale plantelor de a crea in locuinta un microclimat excelent. Pe langa faptul ca plantele oxigeneaza atmosfera, exista si plante de apartament care abs.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )