Libnet.ro
UNICEF

12:45

Melescanu spune ca nu se simte vinovat de cozile mari din diaspora: Am aplicat legea.BEC a respins propunerea MAE de prelungire a programului de votare

România Liberă România Liberă,
Melescanu spune ca nu se simte vinovat de cozile mari din diaspora: Am aplicat legea.BEC a respins propunerea MAE de prelungire a programului de votare

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat, duminica, dupa ce a votat la Bucuresti, ca nimeni nu este vinovat pentru situatia din diaspora. continuă pe România Liberă

Melescanu spune ca nu se simte vinovat de cozile mari din diaspora: Am aplicat legea

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat, duminica, dupa ce a votat la Bucuresti, ca nimeni nu este vinovat pentru situatia din diaspora.

Romanii din diaspora asteapta sa voteze: Coada de 2 km la Torino. Doua cozi cu sute de oameni la Paris (VIDEO)

Tur nou, situatie veche la sectiile de vot din diaspora. Romanii care vor sa voteze stau deja la cozi imense la sectiile din strainatate. La Torino, votantii au venit de la 5 dimineata in fata consulatului,.

Gabriela Firea: Toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din Diaspora

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat ca toti reprezentantii PSD-UNPR-PC vor fi prezenti duminica in sectiile de votare din Diaspora. Partidul Social-Democrat asigura opinia publica asupra.

FADERE, despre sectiile din diaspora: Nu intelegem de ce MAE nu face nimic, nici dupa comunicatele BEC

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) anunta ca va strange semnaturi de la romanii din diaspora care nu vor putea vota, care vor fi folosite in demersurile posterioare alegerilor, conform unui comunicat remis redactiei. FADERE critica lipsa de raspuns a Ministerului de Externe fata de infiintarea a noi sectii de votare si arage atentia ca, din ceasta cazua, foarte multi romani din diaspora nu vor putea vota.

Presedintele Traian Basescu cere Guvernului OUG pentru prelungirea programului sectiilor de votare din diaspora

Presedintele Traian Basescu a solicitat, duminica seara, Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea porgramului sectiilor de votare din diaspora pana la ora 24. 00, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

FADERE cere, in continuare, cresterea numarului sectiilor de votare din diaspora

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) critica autoritatile romane, care nu au luat in seama solicitarile romanilor din strainatate de a creste numarul sectiilor de votare, conform unui comunicat transmis,duminica, redactiei. Astfel, FADERE cere in continuare cresterea numarului de sectii, pentru ca toti romanii din diaspora sa poata vota.

Romanii din diaspora se organizeaza pe Facebook pentru a putea vota

Romanii din diaspora au realizat mai multe grupuri si pagini pe reteaua de socializare Facebook pentru a se organiza in vederea votului la alegerile prezidentiale de duminica.

Ponta: Daca la turul II exista un singur roman care vrea sa voteze si nu poate, pleaca toti de la MAE. Melescanu: De ce sa demisionez, ca am facut sa voteze mai multi romani? (VIDEO)

Cozile neputintei din diaspora tin deja capul de afis al presei internationale. Mii de romani stau la randuri interminabile in orasele din intreaga lume, incercand sa-si exercite dreptul legal de a vota in.

UPDATE. Melescanu: BEC a respins propunerea MAE de prelungire a programului de votare. BEC: NU am primit de la MAE solicitare legata de prelungirea votului

Ministrul de Externe Teodor Melescanu a declarat, duminica, dupa ce a votat la Bucuresti, ca nimeni nu este vinovat pentru situatia din diaspora.

Melescanu le cere romanilor din diaspora sa vina devreme la vot

Potrivit lui Melescanu, masurile luate de MAE asigura cel putin o dublare a numarului celor care au votat la primul tur, daca declaratiile pe propria raspundere vor fi completate inainte de intrarea in sectie si daca cei sapte membrii ai sectiei vor fi prezenti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )