Libnet.ro
UNICEF

10:45

Melescanu: E vorba de un conflict intre Ponta si Basescu in care eu sunt o victima colaterala. Nu am informatii ca Ponta a fost sau nu ofiter SIE

Adevărul Adevărul,
Melescanu: E vorba de un conflict intre Ponta si Basescu in care eu sunt o victima colaterala. Nu am informatii ca Ponta a fost sau nu ofiter SIE

Teodor Melescanu, candidat la alegerile prezidentiale si fost sef al Serviciului de Informatii Externe, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, ca este o victima colaterala a conflictului Victor Ponta Traian Basescu si a precizat ca nu are informatii daca actualul prim-ministru a fost sau nu ofiter SIE. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu: E vorba de un conflict intre Ponta si Basescu in care eu sunt o victima colaterala. Nu am informatii ca Ponta a fost sau nu ofiter SIE

Teodor Melescanu, candidat la alegerile prezidentiale si fost sef al Serviciului de Informatii Externe, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV, ca este o victima colaterala a conflictului Victor Ponta Traian Basescu si a precizat ca nu are informatii daca actualul prim-ministru a fost sau nu ofiter SIE.

Alegeri prezidentiale 2014: Ponta: Basescu si Iohannis au preluat acuzatiile ca sunt homosexual si ca mi-am ucis tatal

Premierul Victor Ponta spune ca presedintele Traian Basescu si Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, au preluat argumentele senatorului Valer Marian, care a spus ca Ponta este homosexual si ca si-a omorat tatal, acestea fiind si motivele pentru care premierul nu a raspuns interpelarii lui Marian.

VIDEO: REPLICA lui Ponta: Basescu minte. Este foarte framantat si tulburat

Premierul Victor Ponta a raspuns declaratiilor acuzatoare ale presedintelui Basecu in legatura cu apartenenta sa la SIE si a declarat ca acele afirmatii sunt numai minciuni. in Plus, premierul Ponta a subliniat ca seful statului este extrem de tulburat si framantat.

Ponta: Basescu si Iohannis au o strategie comuna. Basescu are patima puterii, Iohannis o are pe cea a functiilor

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o la Iasi, ca Traian Basescu si Klaus Iohannis au o strategie comuna, ca cei doi au facut o campanie murdara,.

Care sunt gustarile preferate ale europenilor

Fructele, ciocolata, gustarile pe baza de branza si iaurtul sunt principalele alimente consumate intre mese in Europa, arata un studiu realizat online citat de Mediafax.

Citeste aici doua investigatii Rise Project care prezinta culisele cazului retrocedarii padurii Ghika, in care sunt vizati Hrebenciuc si Ilie Sarbu: Mostenitori fictivi, avalansa de revendicari, contracte secrete de vanzare in Germania

Rise Project a scris inca din aprilie 2014 despre scandalul iscat in jurul celei mai mari retrocedari de padure din Romania, in care sunt audiate acum nume grele ale politicii din Romania, precum Ilie Sarbu sau Viorel Hrebenciuc. Aceasta afacere a avut reverberatii pana in Germania, dupa ce grupul Prokon s-a angajat sa cumpere pentru 140 de milioane de euro o padure situata in judetul Bacau. Suprafata impadurita este de doua ori mai mare decat cea a Bucurestiului. Compania nemteasca s-a prabusit pe bursa din Germania dupa mai multe speculatii care au declansat un mare scandal financiar la Berlin.

5 sfaturi pentru cei care sunt pentru prima data in rolul de manager

Lucram in aceasta perioada cu un client care a dezvoltat o academie interna cu scopul de a-i sustine pe angajatii cu potential si pe cei de curand deveniti manageri. Este o practica imbratisata de companiile cu multi angajati si care vad o necesitate.

Care sunt secretele tineretii fara batranete

Cursa lunga numita viata ne oboseste uneori asa de mult incat ne intrebam daca vom fi printre norocosii care ating varste venerabile si nu oricum, nu dependenti de zeci de medicamente pe zi, incapabili sa ne mai deplasam.

5 lucruri rele care sunt bune pentru tine

Nu chiar toate lucrurile rele sunt daunatoare pentru tine. Fie ca este voba despre un pahar de alcool sau sa lenevesti, uneori poti fi indulgent mai ales ca beneficiile depasesc cu mult partile negative: .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )